Hvordan lage en RCA videokabel

RCA plugg, også kalt en phono-kontakt, er ofte funnet på video kabler brukes til å koble videokilde enheter til TV-apparater og hjemmekinoforsterkere. Du kan lage en RCA videokabel fra noen få forsyninger kjøpt fra en elektronikkbutikk. Noen verktøy som finnes rundt hjemmet vil være nødvendig. Tidligere erfaring i å bruke en loddebolt vil være nyttig også.

Bruksanvisning

1 Kutte en lengde av isolert elektrisk ledning fra trådspolen med en avbitertang. Lengden bør være tilstrekkelig for å nå mellom de to enhetene som du planlegger å bruke RCA videokabel med.

2 Sliss 3 inches i av den ytre isolasjons i den ene enden av den elektriske ledning med bladet av et verktøy kniv. Trekk den ytre isolasjonen tilbake fra de røde og svarte ledningene inni. Skjær den ytre isolasjonen av med bladet på verktøyet kniv. Kast kuttet isolasjon i papirkurven.

3 Kle en 1/2 tommers av isolasjon av endene av hver ledning med wire strippere. Kast kuttet isolasjon i papirkurven.

4 Plasser et ark med avis på et bord. Plasser loddebolt stå på avisen. Plasser loddebolt i stativet. Plugg loddebolt strømledningen til en veggkontakt. Varm opp loddebolten i seks minutter før du fortsetter.

5 Plasser en av de mannlige RCA-plugger sidelengs på avisen. Lodd den eksponerte enden av den røde kabelen til midtkontakten på bunnen av pluggen. La loddetinn avkjøles i et minutt. Loddetinn den eksponerte enden av den andre ledningen til enden av den knast som stikker ut fra bunnen av pluggen. La lodding kjølig i et minutt.

6 Gjenta hele denne prosedyren ved den andre ende av den isolerte elektriske ledning. Vikle strimler av elektrisk tape rundt begge ender av den isolerte elektriske ledning. Trekk ut loddebolt slik at den kan kjøle seg ned før du setter det bort.

Hint

  • Arbeidshansker kan beskytte hendene dine når du bruker loddebolt.