Slik reparerer Lekkasje ventildeksel pakninger i en 351 motor

Ford første produserte 351 Windsor motor i 1969, og deretter produserte 351 Cleveland bare ett år senere. Selv om motorene har samme forskyvning, dele de lite annet. En likhet, er imidlertid bruken av ett stykke ventil dekke pakninger. Pakningene betjene ikke bare for å beskytte ventil toget fra utsiden rusk, men også for å hindre at olje lekker ut av motoren. Det er av denne grunn at en skadet pakning resulterer i en oljelekkasje. Heldigvis erstatte pakningen tar vanligvis mindre enn en time og krever bare vanlig håndverktøy.

Bruksanvisning

1 Ta ventilen dekke sin festebolter med en pipenøkkel. Ved arbeid på 351 Windsor-motor, er det seks bolter. Ved arbeid på 351 Cleveland motor, det er åtte bolter.

2 Løft ventilen dekselet av topplokket. Fjern en sta ventildekselet ved å lirke den av hodet med en flat skrutrekker eller med et metall sparkel.

3 Løft den gamle pakningen av undersiden av ventildekselet.

4 Coat begge sider av den nye pakningen med motor tetningsmasse sammensatte.

5 Trykker pakningen på undersiden av ventildekslet. Legg merke til at 351 Windsor pakning har seks gummiputer som passer inn i spor skåret i ytterkantene av ventildekselet.

6 Senk ventildekselet på topplokket, slik at dekselets boltehullene på linje med topplokket er bolthull.

7 Stram hver ventil dekke festebolt gjennom ventilen dekselet og inn i topplokket i små trinn til alle bolter er festet.