Slik kopierer iPod sanger til en iPod Library

Slik kopierer iPod sanger til en iPod Library


Enten du ønsker å overføre musikk fra iPod til en sekundær datamaskin eller datamaskinen krasjet og du ikke lenger har tilgang til MP3-filer på harddisken din, kan du enkelt overføre musikkfilene fra iPod til iTunes-musikkbiblioteket i løpet minutter. Prosessen er ikke en direkte overføring, og du må kopiere iPod-musikken på harddisken før du importerer den inn i iTunes-biblioteket.

Bruksanvisning

1 Opprett en ny mappe på skrivebordet ved å høyreklikke en plass på skrivebordet og velge "New" og "Folder". For å overføre sanger fra iPod til iTunes-biblioteket, må du kopiere filene til datamaskinen. Når du har opprettet en ny mappe, gi nytt navn til mappen.

2 Koble iPod til datamaskinen med enhetens USB-kabel.

3 Gå til "Start" og klikk på "Computer". Dobbeltklikk på ikonet iPod-enheten.

4 Klikk på "Organiser" -kategorien og velg "Mappe og søke" alternativer. Den "Mappealternativer" -vinduet vil vises på skjermen. Klikk på "View" -fanen og merk av for "Vis skjulte filer og mapper." Klikk på "Apply" -knappen, og klikk "OK" for å avslutte vinduet Mappealternativer.

5 Dobbeltklikk på "iPod_Control" -mappen. Deretter dobbeltklikker du på musikkmappen. En liste over iPod-mapper vises i vinduet.

6 Klikk på "Organiser" og velg "Select All". Alle musikkmapper iPod vil bli markert.

7 Høyreklikk de valgte mappene og dra dem til den nye desktop-mappen.

8 Gå til "Start," klikk "Alle programmer" og åpne iTunes.

9 Klikk på fanen "File" og velg "Legg til mappe i bibliotek." Finn din nye desktop-mappen, og klikk på "Velg mappe" -knappen. Filene dine blir importert til iTunes-musikkbiblioteket.