Informasjon om Goodrich Bil Dekk

Informasjon om Goodrich Bil Dekk


"Dateline 3500 BC - i dag mannen oppfant den største oppfinnelsen noensinne har sett, hjulet!" Dr. Benjamin Franklin Goodrich, MD, flyttet til Akron, Ohio i 1870, som følge av Hudson Rubber Company fiasko. Han grunnla selskapet som fortsatt bærer hans navn, BFGoodrich.The dekk industrien utviklet seg og Goodrich selskapet ledet an på mange områder.

Utvalgte Goodrich dekk

Den inneholdt dekk for denne artikkelen er BFGoodrich Advantage T / A. Dette dekket ble valgt fordi det er stoltheten til Goodrich flåten. De har tatt de beste resultatene parametere av sine andre gate- og racingdekk, og innlemmet dem i en all-season, familie for dekk. Dette dekket utfører på personbiler samt mindre SUV er på våt asfalt, tørr fortau, og selv i lett snø.

Advantage T / A

Den BFGoodrich hevet hvite bokstaver blir sett på mange av de klassiske biler på bil viser, så vel som på oppussede gaten biler og gate stenger. Den er tilgjengelig i mange størrelser som passer de fleste biler i går, så vel som de gjorde i dag. Sin tilstedeværelse embellishes BFGoodrich 30-plus-års racing arv, sin karakteristiske styling, og muskel bil gate ytelse.

All Season Fordeler

Den BFGoodrich Advantage T / A er et produkt av mange års forskning, ikke bare i laboratorier og baner, men av tilbakemeldinger fra folk som har kjørt en bil med BFGoodrich dekk. Fordelen T / A er unik i byggingen av det er trå blokk geometri, som gir overlegen ytelse for alle årstider.

g-Grip

Informasjon om Goodrich Bil Dekk

g-Grip Deep Tread

BFGoodrich Advantage T / A-teknologien går enda lenger i sin mønster-blokkdesign ved hjelp av en ny "g-Grip" siping konfigurasjon som øker dekkets grep under alle forhold. Dette kombinerer med dype og brede omkretsspor å kanalisere vann fra dekkets fotavtrykk, og dermed hindre vannplaning på våte veier.

g-Wedge

Den nye teknologien går enda lenger med "g-Wedge" sidevegg stabilisator konstruksjon. Denne konstruksjonen gir dekkenes sidevegger forsterkning for å forbedre kjørekomfort og kjøreegenskaper. Denne økningen i håndtering av kontroll gjør hverdagslige drivere for å bedre kontrollere sine biler i situasjoner som krever konsis manøvrering.

ETEC System

ETEC (Equal Tension Containment System) er innebygd i BFGoodrich Advantage T / A for landeveiskjøring. Dette systemet bidrar til dekkets fotavtrykk å forbli flatt mot motorveien. Omkretskreftene har en tendens til å gjøre dekket høyere og smalere ved moderate til høye hastigheter. ETEC tellere denne tendensen. Jo mer fotavtrykk dekket har på motorveien bedre fører kontrollen over kjøretøyet.