Slik installerer marine drivstoff slanger

Slik installerer marine drivstoff slanger


Marine drivstoffslanger bære drivstoff fra tankene, gjennom drivstofffilter og vannutskiller, til drivstoffpumpe og deretter til forgassere eller drivstoff galleri (diesel). Drivstoffslangene må være i stand til å tåle kontakt med bensin, totaktsolje, diesel, motorolje og vann, ifølge kommersielle fiskefartøy Capt. TJ Hinton. Mange drivstoffslanger er under lavt trykk eller sug og er forbundet med enkle slangeklemmer eller strips. Drivstoffslanger mellom drivstoffpumpen og drivstoffgalleriet eller sprøytebrukere er utformet for å støtte høyt trykk og må forsterkes med metall pyntebånd og festet med riktig drivstoff beslag.

Bruksanvisning

1 Skjær en del av drivstoffslangen med barberhøvel kniv til å kjøre fra bensintanken utløp til vannutskiller. Skyv slangen på bensintanken og vann separator innløps brystvorter og fest den med slangeklemmer eller strips.

2 Skjær en del av bensinslangen til å kjøre fra vannutskilleren til den primære drivstoffilteret. Presse slangen ut mot innløpet nippel på primærfilter og utløpet nippel på vannutskilleren. Sikre slangen med slangeklemmer eller strips.

3 Skjær en del av slangen for å løpe fra utløpet nippel på den primære drivstoff filter til innløpet nippel på bensinpumpen. Sikre slangen med slangeklemmer eller strips.

4 Installer montert trykkslangen til utgangsporten på bensinpumpen og innløps på sekundær drivstoffilteret. Påfør rørlegger rens tape til de gjengede fittings og skru dem inn i portene. Stram dem fast med en skiftenøkkel.

5 Installer montert trykkslangen mellom utgangsporten på den sekundære bensinfilter og bensin galleriet porten på siden av motoren hodet. Påfør rørlegger rens tape til de gjengede fittings og skru dem inn i portene. Stram dem fast med en skiftenøkkel.

6 Skjær en del av slangen for å løpe fra utløpet brystvorten av drivstoffgalleriet til drivstoff retur nippel på toppen av drivstofftanken. Sikre slangen med slangeklemmer eller strips.

7 Start motoren og sjekke alle tilkoblinger for drivstofflekkasjer. Kontroller klare seksjoner av vannseparatoren og den forfilter for luftbobler, noe som vil indikere en luftlekkasje eller annet sted på sugesiden av brennstoffsystem mellom brenselpumpen og tanken.

Hint

  • Systemer med et lavt trykk, kan membran pumper ikke bruke montert trykk slanger, men kan ha alle slanger klemt på plass med strips eller slangeklemmer. Dette er helt akseptabelt, ifølge Capt. Hinton. Se i motorprodusenten for modellspesifikk informasjon om slangekoblinger og komposisjon.