Hvordan bygge en lavfrekvent Switch

Bygg en lavfrekvent Bryter som bryter kraften går til subwooferen forsterker, for å bytte mellom fulle system og satellitthøyttalere. En lavfrekvent bryteren er nyttig for å slå av subwooferen mens du taster inn boligområder eller steder av virksomheten. Den positive kabelen som kommer fra bilbatteriet, og sikringen er skjøtet, slik at bryteren som skal bygges inn i systemet. Konstruer en lavfrekvent bryteren i din bilstereo oppsett på mindre enn to timer.

Bruksanvisning

1 Åpne bilens panser og koble batteripolene med en skiftenøkkel. Koble den sorte (negative) batteripolen først, og deretter den røde (positive).

2 Finn (positive) ledningen rød enn går fra forsterkeren til batteriet. Kutt ledningen på det stedet der du vil ha bryteren bygget inn med avbitertang.

3 Plugg din lodding jern til en stikkontakt og la det varme i fem minutter, plasser ledningen som kommer fra batteriet og sikringen til den første kontaktpinnen på av / på vippebryter, og deretter bruke loddetinn og varmen fra strykejernet.

4 Plasser den andre enden av den positive kabelen som har blitt kuttet på andre pinnerskonnektoren på av / på-bryteren. Loddetinn og varmen fra loddebolt for å fullføre kabling av bryteren til batteriet og forsterkeren.

5 Monter lavfrekvente bryteren, nå som det har blitt bygget inn i systemet ditt. Bor et hull som passer til størrelsen på bryteren casing til det stedet du ønsker, enten det er et sidepanel eller rommet. Velg et sted som gjør at strømkabelen til fortsatt være forkledd som det var under den forrige installasjonen.

6 Fjern mutteren fra bryteren nedre casing og skyv den inn i hullet du har boret. Sett på mutteren ved å skru den tilbake på huset fra undersiden av sted det var montert.

7 Skift ut batteripolene. Plasser (positiv) kabel rødt på den positive (+) terminal, og deretter (negativ) kabel svart på den negative (-) terminal. Stram dem begge sikkert.