Slik installerer en Vivitar ViviCam 55 Uten installasjons CD

Slik installerer en Vivitar ViviCam 55 Uten installasjons CD


Den Vivitar ViviCam 55 er et kompakt digitalkamera utgitt i 2003. Kameraet er bygget rundt et fast fokus 6mm linse som har en tilsvarende 35mm film på 48mm. Oppløsningen på kameraet er minimal på 0,35 megapiksler. Alt på kameraet er automatisk fra sine eksponeringsinnstillinger til hvitbalanseinnstillinger. Kameraet har en fast ISO (lysfølsomhet) på 100, noe som betyr at dette kameraet er best brukt i dagslys. Skyting med kameraet er ganske enkelt. Bare installere to AAA-batterier, slå den på og starte opptak.

Bruksanvisning

1 Slå maskinen hjemme på og åpne en Internet Explorer-vinduet. Hvis du ikke har installasjons-CD for Vivitar ViviCam 55 må du laste ned drivere før kameraet vil samhandle med datamaskinen.

2 Gå til en nettside som Driverskit eller OpenDrivers å laste ned de nødvendige driverne. Når på stedet, bruke datamaskinens mus og klikk på "Last ned" -ikonet. Den Vivitar nettstedet støtter ikke lenger produktet.

3 Følg instruksjonene og installere Vivitar ViviCam 55 driveren på din datamaskin. Når programmet er installert, kan du koble kameraet til din hjemme-PC ved hjelp av en USB-kabel, og du bør være i stand til å laste ned bilder fra kameraet.