Slik installerer en vannpumpe i en 1990 Civic

Slik installerer en vannpumpe i en 1990 Civic


Vannpumpen på en 1990 Honda Civic er hjertet av temperaturkontroll system. Drevet av et belte, sirkulerer vannet pumpe kjølevæsken gjennom hele motoren, varmeapparat kjerne og radiator med en innvendig turbin. Kjølevæsken kommer inn i motoren for å varme opp, og det bærer det varme bort fra motoren i varmeren kjernen og radiator for å kjøle seg ned før du kommer inn i motoren for å varme opp igjen. Erstatte vannpumpen når strømmen av kjølevæske er svak.

Bruksanvisning

1 Finn servostyring pumpe belte, klimaanlegg belte og dynamo beltet. Beltene er plassert på forsiden av motorblokken mot fronten av kjøretøyet. Sett slakk på beltene ved å løsne justeringsskruene og fjerne dem.

2 Skru bolten i midten av veivakselen skivene. Fjern trinse, timing belte og to timing belte dekker.

3 Plasser en automotive fluidsperren på bakken under vannpumpen. Kjølevæske vil helle fra motoren når pumpen fjernes. Påse at motoren er kald for å unngå å bli brent.

4 Ta ut vannpumpen. Skru fire monteringsbolter og trekke vannpumpen og O-ringen fra motorblokken.

5 Plasser en ny O-ring forsegling mellom ny vannpumpe og motorblokk. Installer den nye vannpumpen med 9 fot-pounds av dreiemoment strammet inn festeboltene med en momentnøkkel.

6 Bytt veivakselen skivene og timing belte. Installere en timing belte er en innviklet prosess som må være undersøkt og utført på riktig måte for å unngå indre skader på motoren.

7 Skift ut alle tilbehørs belter og fylle radiatoren med frostvæske. Parker bilen i en bakke så det høyeste punktet i kjølesystemet er radiatorlokket. Ta av lokket og kjøre bilen i fem minutter mens luftboblene jobbe seg ut av kjølesystemet.