Slik installerer Coax Cable Mellom Utility polakker

Slik installerer Coax Cable Mellom Utility polakker


Kabel installasjon fra utgangs springen til hjemmet kan kjøre gjennom utallige forskjellige kurs, noen å være uortodoks. Jobben av kabelen installasjons er å utvikle den mest effektive metoden samtidig innenfor de standarder og protokoller for deres selskap. En av de mer utfordrende antenne koaksial installasjoner er installert mellom to verktøyet polene. Men noen ganger er dette nødvendig hvis en stikkontakt skal installeres i en frittliggende bolig, som en garasje eller låve.

Bruksanvisning

1 Bestem hvor kabelen vil bli kjørt. Ta deg tid til å kartlegge området for å finne ut hva den mest effektive måten å henge kabelen vil bli og hvor høyt det må være for riktig klaring. Sett RG-6 koaksialkabel messenger spolen på kabelen caddy ved å sette caddy bar inn spolen hullet, løfte det opp på caddy, og låse den på plass.

2 Plasser kabelen caddy ved siden av kabel slipp. Kabelen slipp er den viktigste fôret som kommer inn fra kabelen fra springen, som mater kabelsignal til det. Dette er vanligvis foran eller bak hushjørnet. Hvis kabelen går under bakken, kan det være hvor som helst langs foran eller sider av huset. Trekk kabelen til det stedet hvor uttaket skal installeres og trekker litt ekstra slik at det vil være nok til å installere uttaket.

3 Sett stigen mot første verktøyet polet. Hvis underlaget er betong, snu føttene ned så gummisåler er nede. Hvis underlaget er smuss eller grus, sparke føttene ned til føttene klore der veien inn i bakken godt. Rist stigen litt for å sikre at det ikke beveger seg.

4 Klatre stigen med messenger kabel og bore et hull i siden av stangen. Trekk kabelen slik at det er nok slakk til å jobbe med. Sett maskinen bolt gjennom J-krok hull og hamre den på plass med en hammer. Plasser i en firkant bolt, deretter klemmen, så den andre plassen bolt.

5 Sete messenger ledningen inn i bunnen av klemmen. Stram andre plassen bolten slik at den henger litt over J-krok og fast i braketten.

6 Gjenta trinn 3 og 4 for den andre verktøyet polet, dra det så stramt som mulig som du stramme klemmen.

Hint

  • Hvis du ikke har erfaring i å håndtere messenger koaksialkabel, er det sterkt anbefalt at du søke hjelp av en profesjonell. Plasseringen av noen nytte polene kan gjøre det ulovlig å utføre noen installasjon eller vedlikehold.