Hvordan endre en dynamo i en Beretta

Hvordan endre en dynamo i en Beretta


Dynamoen i en Chevy Beretta bruker motorens dreiemoment for å lade batteriet mens motoren er i gang. Dreiemomentet overføres til generatoren via drivremmen. Det er flere måter å teste dynamoen uten å fjerne den fra bilen. Den beste måten er å feste et voltmeter til batteriet når motoren er i gang. Dersom måleren leser mer enn 14 volt, da dynamoen fungerer som den skal.

Bruksanvisning

1 Fjern kabelen fra den negative batteriet innlegget. Når kabelen er fjernet, vaske av kabelenden og batteriet innlegg av korrosjon med en stålbørste.

2 Roter beltestrammeren, som ligger på forsiden av motoren under air condition kompressor, urviseren på 2,0 og 2,2 liters motor og mot klokken på V6 for å frigjøre spenninger. Ta av drivreim når den strammeren er ute av veien.

3 Koble klimaanlegget slangene fra baksiden av dynamoen hvis vedlagt. Dette gjelder 1996 og senere Beretta modeller.

4 Fjern de to festeboltene som holder dynamoen til motoren. Løft generatoren vekk fra motoren.

5 Merke og fjerne ledningene fra dynamoen. Ta den gamle dynamoen til en auto deler butikken. Inspiser nye delen, side om side med den gamle, for å kontrollere at de er identiske. Også de fleste butikker kreve en re-core avgift som er refundert når den gamle enheten returneres; bringe den gamle dynamoen med deg unngår denne avgiften.

6 Fest ledningene til de riktige innleggene på den nye dynamoen. Bolt dynamoen tilbake på plass med festeboltene fjernet tidligere. Skift ut drivremmen og stram strammer.

7 Test den nye dynamoen med et voltmeter. Når motoren er i gang, bør måleren leses litt over 14 volt.

Hint

  • Erstatnings dynamoer inkluderer ikke trinse; deler butikken kan hjelpe deg med å fjerne skivene fra den gamle dynamoen og installere den på nytt.
  • Vær forsiktig arbeider rundt en motor i drift som løse klær kan bli fanget i stasjonen beltet.