Slik installerer B & amp; M Shifters

Slik installerer B & amp; M Shifters


B & M korte skift kits kan bidra til å redusere mengden som manuell girkasse shifters trenger å reise mellom girene. Ved å installere en av disse shifters, kan du redusere skift ganger du akselerere. Denne typen oppgraderingen er spesielt nyttig å dra syklistene, autocross amatører og de som liker å gå bare litt raskere fordi de ikke trenger å forholde seg til lange kast mellom girene. Som en overføring komponent, kan du tror at å installere en B & M shifter er vanskelig, men det er faktisk en av de enklere installasjoner som du kan gjøre selv.

Bruksanvisning

1 Fjern eventuelle Interiør som omgir skift boot. Du må lirke den av med en vanlig skrutrekker, eller skru den hvis det er festeskruer, slik at du kan trekke opp skiftet boot og få tilgang til shifter.

2 Bruk nebbtang for å fjerne krumtappen som forbinder skift stang til skift sammenhengen.

3 Bestem størrelsen på mutterne som fester shifter til sitt dreiepunkt ved å teste noen av dine kontakter. Bruk pipenøkkelen når du har gjort en kamp for å løsne og fjerne mutrene.

4 Fast trekke opp på shifter å trekke det ut av sted. Erstatt den med B & M shifter.

5 Sikre B & M erstatning med krumtappen og nøtter. Vær forsiktig så du ikke over-stramme. Når du er ferdig, erstatter ethvert interiør trim rundt shifter at du kan ha hatt for å fjerne for å installere B & M shifter.

Hint

  • Ta deg tid til å bestemme pipestørrelser som du trenger å bruke ved å teste ut ulike størrelser. Det er også alltid nyttig å plukke opp en verkstedhåndbok for bilen din, noe som kan detalj de ulike delene av bilens montering og instruere deg hvordan å betjene dem.