Hvordan kan jeg sikre det Car Seat Covers?

Sikring av bil setetrekk er viktig å sørge for at bilen setetrekk ikke skyve opp, derfor benektende formål de skal tjene. Skulle de holde sikret, vil de beskytte fabrikken materialet som brukes på stolene - dette bør være nyttig hvis du skal transportere barn som er iboende utsatt for smitte drinker og dra gjørmete føtter rundt.

Hvordan sikre Universal bøtteseter

Ta av hodestøtten og flytt seteryggen fremover. Skyv setetrekket over setet og trekk den ned så langt det går. Monter bunnen av dekselet over bunnen av setet. Fest elastisk under setet med krokene på slutten av hver strikk. Pass på at setetrekket tett passer bilsetet. Klipp to små hull på toppen av ryggstøtten hvor polene på nakkestøtten vil sette inn. Sett hodestøtten gjennom hullene du klippe inn i hullene på toppen av ryggen.

Hvordan sikre Universal og tilpassede sittebenker

Fjern setet fra bilen. Fjern rygg og monter delen merket "tilbake" på ryggen. Stille opp i belegget på undersiden av setet til mønsteret på ryggstøtten. Fest setetrekk ved å koble "S" kroker på slutten av hver strikk. Bytt bakre rygg og bak basen. Kontroller at alle mønstrene stemmer overens, er sikre, og passe på riktig måte over setene.

Hvordan sikre Custom bøtteseter

Fjern eventuelle vakter eller skjold dekker fabrikken materiale. Ta de tre strengene som står i din bil setetrekk pakken og knytte dem til sløyfene i bunnen setetrekk klaff. Nederste setetrekket på setet og justere sømmen i setetrekket med kantene på setebunnen. Brette klaffen og de tre strengene mellom toppen og bunnen av setet. Gruppe strengene sammen og trekke stramt. Trekk i trådene under setet. Hvis det er en bar eller ledning under setet, ta strengene over ledningen som å ikke forstyrre sete funksjoner. Bind hver streng til den tilsvarende sløyfe i den fremre, sikring av knuten tett. Ta skjørt strengen (festet til setetrekket) og veve det under og bak noen mekanismer. Begge sider av skjørtet er brakt til ryggen og sliten sammen sikkert. Plasser vakter og skjold tilbake på setene. Fjern hodestøtter hvis det er noen, og knytte det andre settet med tre strenger oppgitt til toppen setetrekk - strenger feste til looper på klaffen på toppen. Trekk toppdekselet ned stramt over setet; brette og brette kantene i som om du skulle brette laken. Mate de tre strenger og materialet som er festet til dem mellom toppen og bunnen av setet. Trekk hver streng stramt og knytte det til den tilsvarende sløyfe under materialet. Bytt nakkestøttene hvis de ble fjernet.