Slik installerer Auto Vinyl Topper

Slik installerer Auto Vinyl Topper


Muskel biler av 1960 og 1970 ble ofte utstyrt med en vinyl toppen. Den vinyl toppen forbundet med muskelbiler ble kombinert med motor og kjøretøy oppgraderinger. Når de utsettes for direkte sollys, vinylplater visne, sprekk og slitasje. Installere en ny vinyl topp fullfører et restaureringsprosjekt av hver muskel bil eller aksenter utseendet på nyere biler.

Bruksanvisning

1 Lirke noen trim fra kjøretøy som vil ta kontakt med installert vinyl toppen med en flat skrutrekker. Bruk en stjerneskrutrekker hvis trim festes til bilen med skruer.

2 Dekk til kroppen av kjøretøyet med plastfolie. Fest plastfolie til bilens karosseri med maskeringstape. Husk å la taket området åpent. Skjær plastfolie med en saks hvis nødvendig.

3 Trekk et målebånd langs biltaket. Plassere et merke betegner midten av taket fra forsiden til baksiden av kjøretøyet med en permanent markør. Flytt til den andre siden av bilen og gjenta prosedyren.

4 Brett vinyl toppen på halvparten. Skjær en liten V-hakket på hver side, i sentrum av folden.

5 Tørk biltaket med en ren fille. Sett vinyl på toppen av kjøretøyet. Juster V-hakkene på vinyl med senter merkene plassert på kjøretøyet. Sørg for at vinyl toppen dekker hele området av taket.

6 Brett vinyl i to. Tørk den eksponerte delen av taket med en ren fille. Belegge den rengjorte delen av taket og undersiden av vinyl med en boks med kontaktlim. Tillat kontakten sementen tørker.

7 Brett ut vinyl mens du trykker den på plass i biltaket. Sikre at ingen luft bobler forbli mellom vinyl og overflaten av taket.

8 Brett løsnet halvparten av vinyl på de limte delene. Ren, lim og sikre vinyl til taket som beskrevet.

9 Trim overflødig vinyl fra bilen med et verktøy kniv.

10 Installer kjøretøyet trim med en flat og / eller en stjerneskrutrekker. Trim noen vinyl strekker seg forbi trim med et verktøy kniv.

11 Fjern maskeringstapen og plastfolie fra kjøretøyet.