Slik handler for en Remote Car Starter

Slik handler for en Remote Car Starter


En ekstern bil starter lar deg gå inn i en varm og toasty bil på kalde vinterdager. Denne artikkelen vil gi deg verdifull informasjon om de ulike typer eksterne bil forretter, hvor du skal få dem gjort riktig, og hva du skal betale.

Bruksanvisning

1 Slik handler for en Remote Car Starter

Bestem hva slags sendere vil være best for deg. En "senderen" er fjernkontrollen som du vil bruke for å starte bilen. De fleste biler i dag kommer med en sender allerede at låser og låser opp dørene. Noen kaller dette en "klikker" eller en "fjernkontroll". Det finnes ulike typer sendere du kan bruke til å starte bilen med:

Bruke senderen at kjøretøyet kom med:

Dette kan gjøres på Ford, Chrysler, Dodge, Jeep, General Motors, og Nissan biler. Vanligvis kan du installere en ekstern bil starter i en av disse kjøretøyene som starter ved å trykke på "lås" knappen på fjernkontrollen 3 ganger. Noen andre krever at du trykker på "lås, låse opp, lås" fortløpende.

Fordelen til denne type system er bekvemmeligheten av det. De fleste mennesker ønsker ikke å bære rundt på en ekstra senderen bare for å fjern starte sine kjøretøy. Den ulempe for denne type system er rekkevidden. De fleste fabrikk sendere vil fungere i en avstand på 50 til 100 fot i beste fall, og vil svekke med hindringer i veien. Starter bilen fra en restaurant eller supermarked er nær umulig med et system som dette, men kan være nyttig for å starte det fra inngangsdøren.

Enkelt Button Remote Bil startere, og tre knappen Remote Car Starters

Dette vil være best for deg hvis du vil ha en rekkevidde på 1000 fot eller mer, eller hvis du ikke har et kjøretøy som er oppført i forrige avsnitt. En enkelt knapp fjernkontroll bil starter består av en liten sender med en knapp på den. Vanligvis vil du starte bilen ved å trykke på knappen to ganger. En tre-knapp fjernkontroll bil starteren har en knapp for å starte bilen med, sammen med "lock" og "låse" knappene. Dette er nyttig fordi den eliminerer behovet for å bære rundt på fabrikken nøkkelfri adgang fjernkontroll, samtidig som den gir den beste serien.

Noen gode enkelt knapp fjernkontroll bil startere er:
Prestige Brand ................................................ ..... APS901
Automat Brand ................................................ ... AM6.2

Noen gode 3 Button Remote Bil startere er:
Prestige Brand ................................................ ....... APS57a
Betjent Brand ................................................ ............ 562T

Alle disse er lik i kvalitet og rekkevidde. Alle produsentene oppført gjøre mange andre fjern bil forretter med ulike transmitter former og størrelser, ulike områder, og priser. Det er mange gode merker selges i anerkjente butikker rundt om i landet. (Se trinn på å finne hederlig butikk).

2 Slik handler for en Remote Car Starter


Finn ut om kjøretøyet har en databrikke i nøkkelen:

Hvis du kjøpte bilen etter 2000, har du mest sannsynlig har en databrikke i nøkkelen. Disse databrikker hindre folk fra å kunne kopiere nøkkel og stjeler bilen din, dine tenningssystemet sjekker for databrikke hver gang bilen startes for å sørge for at riktig nøkkel blir brukt. Du bilforhandleren kan fortelle deg om du har en databrikke i nøkkelen.

Hvis du ikke har en databrikke i nøkkelen:

Awesome! Du kan enkelt (og billig) har en fjernkontroll bil forrett installert i kjøretøyet.

Hvis du har en databrikke i nøkkelen:

Du er som de fleste av befolkningen, og må vurdere følgende ...
Bilen vil ikke starte uten at databrikke er til stede, end of story. Dette utgjør et problem når du installerer en ekstern bil starter fordi tenningen ikke "se" din chip når den prøver å starte bilen. En vanlig måte å håndtere dette leverer butikken med en av nøklene ... det er rett, gi dem en av nøklene for alltid og aldri få det tilbake. Den vil bli brukt for installasjon og ofret for å gjøre den eksterne bilen starter arbeidet. Hvis du har 3 eller flere taster med din bil kan dette være et godt alternativ, men det er et alternativ. Mange butikker nå bruke en "datamodul" eller "bypass-modul" for å gjenskape den ekstra nøkkel. Ofte vil det være en ekstra kostnad for dette, men vurderer kostnaden for å erstatte en av fabrikk nøkler kan være så høyt som 100 $ - $ 300, en annen $ 45 til $ 75 for en datamodul er vel verdt det.

Hvis du har en "startknapp" eller "nøkkelfri start" kjøretøy som nyere Nissan og Lexus biler, er obligatorisk en datamodul.

3 Velg en god butikk og få riktig pris:

Lokale butikker:
Spør rundt, sjekk telefonboken, gjøre noen telefonsamtaler, bruk hodet. Har fjern bilen starter de selger kommer med en garanti? Hvor lenge? Har de Garantien gjelder deler og arbeid, eller bare deler? En god butikk vilje garanti deres utførelse for livet, og vanligvis delene for 1 år eller mer. Viper merke produktene er garantert for livet, men sørg for at du kommer til en "autorisert Viper Dealer" eller garantien er ugyldig! Sjekk også hvor lenge butikken har vært i bransjen, ta en titt på baksiden, og selv snakke med en installatør hvis du kan.

Bilforhandlere:
Å ha bilforhandleren gjøre din fjernstart er det samme som å ha en butikk gjør det fordi alle bilforhandlere sette bort sine markedet elektronikk ut til lokale antrekk. Hvis du er vennlig med en av selgerne kan du selv spørre hva butikken de bruker, hehe. Å ha fjern bilen starter gjort ved bilforhandleren vil koste deg mye mer penger for akkurat det samme. Ikke la dem skremme deg om at garantien blir ugyldig; den "Magnuson Moss Garantier Improvement Act" beskytter forbrukerne mot dette. Hvis du blir fortalt at garantien vil bli annullert av en ekstern bil starter du blir fortalt en løgn, eller personen ikke vet noe bedre.

"Big Box" butikker:
Du vet hva jeg snakker om ... og det er en dårlig idé. Med mindre du har en eldre bil eller en spesielt billig bil dette er en dårlig idé. Disse butikkene vil ta mindre enn en lokal butikk, men du vil ende opp med å betale for det to ganger. "Big Box" Stores er et treningsområde for nye montører, og de opererer på volum, ikke kvalitet. Du kan spare $ 50 eller $ 100, men vi snakker om en bil som kostet deg minst $ 15.000.

Hint

  • En god ekstern starter riktig installert vil koste deg alt fra $ 175 til $ 300, med mindre det har noen spesielle funksjoner. en databrikke i nøkkelen vil vanligvis gjøre prisen ca $ 50 høyere enn grunnprisen, så "sprukket" nøkler vil gjøre prisen starter på rundt $ 225 for en god en. "Startknapp" og "nøkkelløs start" biler vil vanligvis kjøre deg $ 350 og opp.
  • Sørg for at de skal sette en hette pin bryter! Denne bryteren tillater ikke fjernkontrollen starter å fungere hvis panseret er opp. Det siste du ønsker er en mekaniker å bringe en sak mot deg fordi de mistet en finger når motoren startes. Dette er det første de la ut for å kutte kostnadene med billigere jobber.
  • Ikke anta at fordi en butikker prisen er høyere enn en annen er at de prøver å overcharge du. Det er en grunn til dette, og de vil gjerne forklare det til deg. Husk at disse stedene ønsker din bedrift, og de vil ha deg til å komme tilbake med en annen bil i fremtiden. Sørg for at du føler deg komfortabel med de som jobber der, og at de er oppriktige. En varm, vennlig og kunnskapsrik selger som forklarer årsakene til ting betyr vanligvis installatører deler et felles arbeidsmoral. Igjen .... gå med den beste butikk kan du finne alltid! Selv om det betyr å betale en annen $ 25 eller så.
  • Husk mange japanske biler har nøkler som "går i dvale" mens bilen kjører. For å teste dette, starter du bilen og trykk deretter låse og låse knappene på deg fabrikken senderen mens bilen er fortsatt på. Hvis doorlocks ikke operere fra senderen mens bilen er i gang, vil de ikke fungere når bilen er fjern startet. I dette tilfellet kan det være lurt å vurdere en tre-knapp system med låseknapper fordi disse ettermarkedet sendere vil jobbe med bilen kjører. Singelen knapp bil startere oppført tidligere også betjene doorlocks ved å holde knappen inne i noen sekunder når du nærmer deg bilen. Dette er fint fordi du ikke trenger å sette nøkkelen i døren for å låse opp bilen din hver gang du fjern starte den.