Hvordan fikse en 1997 Ford Escort

Fikse din Ford Focus kan være en krevende oppgave, spesielt hvis symptomene at bilen stiller ut er tvetydig og vanskelig å identifisere. Heldigvis kommer din Focus med en on-board diagnosesystem, kjent som OBD, noe som gjør at du kan feilsøke problemer som din Focus står overfor, og finne ut hvordan du best kan løse dem. Bruke scanne å fikse din Focus er en enkel prosedyre som tar bare noen minutter å fullføre.

Bruksanvisning

1 Finn on-board diagnose port i Ford Focus, vanligvis plassert under rattet på førersiden.

2 Plugg scanneverktøyet inn i OBD porten, deretter slå Focus tennings til "Tilbehør" posisjon slik at stereo er slått på og resten av bilens elektronikk er aktivert.

3 Tillat koden skanning verktøy for å søke etter diagnosekoder som skal sendes ut når elektronikken i bilen er aktivert. Legg merke til diagnosekoder som vises på kodeleseren skjerm.

4 Ta kontakt med din Ford-forhandler, en lisensiert mekaniker, eller din lokale auto deler butikken og be dem om å hjelpe deg med å tolke kodene. Mange auto deler butikker har bøker i huset som vil tillate deg å dekode de diagnostiske koder, som kan henvise deg til bestemte deler av Focus som er sviktende.

5 Bruke informasjonen innhentet fra diagnosekoder for å få deler for å erstatte komponentene som ikke holder mål, som antydet ved de diagnostiske koder.