Slik fjerner veivakselen Sprocket i en Sunbird

Slik fjerner veivakselen Sprocket i en Sunbird


En Pontiac Sunbird har en høy ytelse motor, men det er andre deler av Sunbird som gjør det til en flott bil. Veivakselen overfører kraften fra motoren til andre deler av bilen som krever strøm. Jobben av veivakselen er å konvertere stempel bevegelse fra opp og ned til roterende bevegelse, ifølge InnerAuto.com. Veivakselen er lik forholdet mellom en sykkelpedal og hjulene.

Bruksanvisning

1 Jekke opp Sunbird på passasjersiden. Ta av hjulet, og sprutskjermen fra hjulbrønn. Du kan nå se veivakselen skivene. Bruk en lug skiftenøkkel for å fjerne hjulet og en skralle for sprutbeskyttelse fjerning.

2 Finn serpentin belte og fjerne det fra trinsene. Du trenger en breaker bar å vri og vende skivene inntil ett stiger, slippe spenningen på serpentine belte for fjerning. Skyv beltet av trinser.

3 Sett kamaksel tannhjulet skiftenøkkel på midtbolten på veivakselen tannhjulet og løsne mutteren. Sørg for å holde veivakselen på plass eller mutteren vil ikke løsne. Plasser en lirke bar skiftenøkkel rundt bolten huset slik at tannhjulet er fremdeles mens du løsner mutteren.

4 Trekk bolten ut av tannhjul. Ta av veivaksel tannhjulet.

Hint

  • Du må kanskje trykke på veivakselen hjulet med en gummihammer for å løsne det for fjerning.
  • Når du jekke opp en bil, må du alltid plassere treklosser bak dekkene for å hindre rulle.