Slik fjerner en Honda CRX Shifter

Slik fjerner en Honda CRX Shifter


Honda CRX har vært en favoritt bil for customizers siden den første utgivelsen i 1984 takket være sin kompakte størrelse, lave kostnader og enkel tilgjengelighet av deler. De fleste CRXs ble solgt med manuelle girkasser for å maksimere kraften i en liten motor. De girskifte i både manuelle og automatiske versjoner er felles mål for ettermarkedet endring. Mange typer Shifters er tilgjengelige - fra karbonfiber til rustfritt stål og alt i mellom - og prosessen med å endre dem er enklere enn du kanskje tror.

Bruksanvisning

Endre en manuell Gear Shifter

1 Grip girspaken i hånden og vri den til venstre så godt som mulig. Med litt innsats knott bør begynne å bevege seg. Slå den flere omdreininger, og det vil løsne fra girspaken under. Hvis bryteren ikke slår seg i hånden, kan du bruke en skiftenøkkel eller en rørlegger ape fastnøkkel til å få ting i bevegelse.

2 Velg en girspaken som passer høydenivå detaljene du foretrekker når du kjører. Finn en som passer din hånd størrelse og kjørestil.

3 Installer girspaken ved å plassere den over girspaken slik at gjengene på linje med det indre av girkule. Snu girspaken i klokkens retning for flere rotasjoner før knotten er stramt. Pass på at alle detaljer om den nye shifter line up riktig, slik at effekten er visuelt tiltalende.

Endre en automatisk Gear Shifter

4 Finn settskruen plassert på siden eller baksiden av shifter. Dette er en liten skrue som holder rattet på plass. Fjern justeringsskruen med en unbrakonøkkel av riktig størrelse. Med settskruen borte, bør shifter løsne.

5 Fjern shifter ved å jobbe den fra side til side og opp til den er fri for pinnen. Rengjør eventuelle rester eller lim ut av pinnen.

6 Følg instruksjonene som fulgte med den nye automatiske girspaken for å sikre riktig installasjon.

Hint

  • Korte shifters er tilgjengelig for nesten hvilken som helst bil. Disse kompakte knotter kan gjøre skiftende raskere og smidigere.
  • Gear skifte knotter pleier å være en størrelse, men det er noen som er større eller mindre. Sørg for å kjøpe en knott med riktig tråddiameter for å passe bilen din.