Slik fjerner du en 1997 Jeep Cherokee Solskjerm

Fjerne solskjermene fra det indre av din Jeep Cherokee kan være nødvendig dersom visir er slitt eller sagging. Solskjermer ofte lider av solskader og misfarging, samt fra slitte svinger som får dem til å henge ned og hindrer førerens sikt. Alternativene for utskifting spenner fra nye visir fra Jeep forhandler, for å brukes visir fra en skrap eller ettermarkedet, til reproduksjon visirer fra en av de mange ettermarkedet produserer.

Bruksanvisning

1 Plasser deg selv i forsetet på Jeep, under visiret hvor du vil fjerne. Ta tak i kanten av visiret og vri den inn i nedre posisjon.

2 Finn klipsen på innenbords enden av visiret som beholder visiret til taket. Trekk visiret ut av klippet og vri den mot sidevinduet på Jeep.

3 Finn de tre skruene der visiret møter headliner og fjerne dem, en om gangen, med en Torx skrutrekker. Sett skruene til side mens du støtter den visir med hånden.

4 Skyv braketten og pivot ut av hullet i headliner, senk visiret og braketten. Fjern enheten fra Jeep.

5 Plasser en ny visirenheten inne i Jeep. Skyv fjær og monteringsbraketten på plass på headliner, over frontruten.

6 Installer de tre festeskruene og skru dem jevnt med en Torx skrutrekker til de er tett. Over-innstramming vil stripe hodene på skruene, skade dem.

7 Skyv innenbords enden av visiret inn i festene på headliner, og roter visiret opp til headliner slik at den ikke blokkerer sikten gjennom frontruten.