Slik fjerner Comcast Phone Service fra Triple Play

Comcast er Triple Play er en trio av tjenestene som tilbys i en pakkeløsning. De tre tjenestene er kabel-TV, høyhastighets Internett og digital stemme. Kjøpesummen for Triple Play er rimeligere enn om du har kjøpt de tre tjenestene separat. Du kan avbryte noen av tjenestene til enhver tid. Du bare fortsetter å betale bare for resten av funksjonene.

Bruksanvisning

1 Ring Comcast kundeservice på 1-800-COMCAST eller 1-800-266-2278. Hvis du blir bedt om bekrefte kontoinformasjonen din. På hovedmenyen, trykk 3 for "Endre eller legge til dine tjenester," og vent til en representant.

2 Fortell representanten du ønsker å avbryte telefontjenesten del av Triple Play. Det vil ta noen minutter å konfigurere kontoen din med det nye oppsettet. Din representant vil bekrefte faktureringsinformasjonen og gi deg oppdaterte fakturerings mengder med telefontjenesten fjernet.

3 Koble telefonen og datamaskinen fra leid modem for retur. Leien for telefoni modemet fra Comcast er høyere enn standard Internett-modem.

4 Besøk din lokale Comcast kontor og utveksle modemet for standard en. Selv ikke et krav, er det komplekse og dyrere modem ikke nødvendig når du ikke bruker telefonen tjenesten.

Hint

  • Hvis du ønsker å bruke din nåværende telefonnummer med et annet selskap, etablere tjenesten med dem rett før avbryter Comcast telefonen tjenesten.