Slik Finn sporing enheter på bilen din

Slik Finn sporing enheter på bilen din


De vanligste årsakene til å sette sporing enheter i biler inkluderer enklere rapportering av reisene til levering lastebiler, stjålne kjøretøy utvinning, feltserviceledelse og verdifull ressurs sporing. Imidlertid er disse enhetene generelt ansett invasjon til privatliv, spesielt når de er plassert uten din tillatelse. Et sporingssystem kan enten bruke en passiv eller aktiv enhet. Den passive enheten må gjenopprettes etter noen dager eller uker for å hente data i den. En aktiv enheten tilbyr sanntid GPS rapporter om et kjøretøy befinner seg.

Bruksanvisning

Søke ditt kjøretøy manuelt

1 Se etter sporingsenhet i både lett tilgjengelig og vanskelig å nå deler av bilen. En tracker har en meget kompakt størrelse, og alle som i hemmelighet plassert en tracker i bilen ville sørge for at du ikke synes det. Siden en tracker vil mest sannsynlig bli plassert i områder som ikke vil få din oppmerksomhet, se etter det i de mest uventede steder.

2 Sjekk om en del av sporingsenheten lyser så mange enheter har en elektronisk lys som indikerer at den er funksjonell. Avhengig av den spesifikke tracker brukes og hvor den ble plassert, er det en sjanse for at du kan se den i mørket.

3 Søk i sigarett adapter av bilen. Siden de fleste trackere krever nok strøm, er det en sjanse for at en i bilen er koblet på noen måte til sigarett plug-in adapter. Men å bestemme en tracker på denne måten ville kreve grundig kunnskap i bilmekanikere og elektriske deler. Du må kanskje søke hjelp hos en profesjonell for å avgjøre om en tracking-enhet er koblet i sigarett adapter.

Bruke A Signal Detector

4 Kjøp en RF scanner / signaldetektor, en enhet som selges i mange butikker. Med mindre sporing enheten ikke bruker radiobølger, kan en RF-skanner være ganske nyttig, spesielt hvis manuell søking ikke fungerte.

5 Parker bilen i et avsidesliggende område langt fra elektronisk interferens fra nærliggende elektronisk utstyr. Siden RF skannere overvåke radiobølger, må du slå av alle elektronikk i området, inkludert mobiltelefonen og bilens batteri. Få en skiftenøkkel demontere batterikablene fra klemmene for å hindre enhver form for forstyrrelser som kan være forårsaket av bilens elektriske system.

6 Slå på RF skanneren for å se etter sporingsenhet.

7 Flytt rundt med RF skanner og begynne å lete etter sporingsenhet i ulike deler av bilen. Plasser RF skanneren på hver betydelig del av bilen i noen minutter og vente å se om det oppdages et signal. Skann kanten av motorrommet, gulvet i bagasjerommet, over og under hvert sete og langs gulvbordene.

8 Søk mer forsiktig i området der RF Skanneren oppdager et signal. Sjekk dens omkringliggende plasseringen mer nøye og flytte skanneren mot stedet med det sterkeste signalet. Ideelt sett bringer dette deg nærmere å finne sporingsenhet.

Hint

  • Ta bilen til en profesjonell hvis du fremdeles ikke finner sporingsenhet og du fortsatt ønsker å være sikker på at det ikke er noen enhet i bilen. Gå til en bil service butikk som spesialiserer seg i å søke etter sporing enheter eller en GPS serviceselskap tilbud som kan avgjøre om en bil har en tracking-enhet i den. Du kan finne disse serviceselskaper på nettet. Du kan også ringe til bilforretning å søke råd.
  • Søk rundt bilen med RF skanner flere ganger med varierende mellomrom. Siden en sporingsenhet vanligvis sender midlertidig, kan GPS-signalet ikke være på hele tiden, og du kan ikke være i stand til å gjenkjenne enheten med bare ett pass med RF skanneren. Hvis du krysser av på feil tidspunkt, kan det hende at skanneren ikke plukke opp noe i det hele tatt.
  • Det er noen sporing enheter som ikke bruker radiosignaler for overføring. I slike tilfeller kan de være nesten umulig å oppdage uten profesjonell hjelp.