1992 Toyota Camry Oil Pan Gasket Replacement Instruksjoner

1992 Toyota Camry Oil Pan Gasket Replacement Instruksjoner


Din 1992 Toyota Camry bunnpanne bruker en form-in-place pakning for å hindre oljelekkasje mellom pannen og sylinderblokken. Over tid kan det tetningsmasse slites ut og la det dryppe olje utenfor pannen. Du kan imidlertid fjerne bunnpannen for å erstatte pakningen med en ny tetningsmasse for å bli kvitt disse lekkasjene, slutte å kaste bort penger på unødvendige olje og holde garasjen ren for olje flekker. Prosedyren gjelder for de fleste modeller.

Bruksanvisning

fjerning

1 Løft forsiden av Toyota Camry, ved hjelp av et gulv jack, og støtte bilen på bukker.

2 Sett en oppsamlingspannen under dreneringspluggen bunnpannen.

3 Fjern dreneringspluggen med en skiftenøkkel, løsne oljepåfyllingslokket og la oljen renne helt.

4 Bytt tappepluggen på bunnpannen, ved hjelp av fastnøkkel, og skru av oljepåfyllingslokket.

5 Ta peilepinnen, ved hjelp av en skralle og socket.

6 Ta av til høyre (passasjersiden) motor undercover (e), hvis du har en annen enn en 2S-ELC modell. Bruk skralle, skralle forlengelse og socket.

7 Ta av eksosrøret, lavere fjæring tverrbjelke, motor montering sentrum medlem og stiver plate på andre enn motormodeller 2S-ELC modeller. Bruk en breaker bar, skralle, skralle forlengelse og socket.

8 Løsne muttere og bolter fra bunnpannen flensen med en skralle, skralle forlengelse og socket.

9 Løsne bunnpannen fra motorblokken. Om nødvendig, trykk på bunnpannen lett med en gummihammer.

Installasjon

10 Fjern den gamle tetningen emballasje fra pakningen overflaten på bunnpannen og sylinderblokk, ved hjelp av en pakning skrape og stålbørste.

11 Tørk innsiden av bunnpannen og pakningsflater på bunnpannen og sylinderblokk, med en ren klut og et ikke-rest typen løsemiddel.

12 Påfør et jevnt 1/8 tommers perle av No. 102 sel pakking forbindelse eller tilsvarende bunnpannen flensen. På bolthullene i bunnpannen, utføres forseglingen rundt innsiden av hullet.

1. 3 Plasser bunnpannen på plass på sylinderblokken og starte bolter og muttere for hånd, ved hjelp av skralle forlengelse og socket. Gradvis stram boltene og mutterne jevnt i en krysser mønster. Når de begynner å stramme, trekk til skruer og muttere til 4 ft.-pounds (5 Nm) ved hjelp av en momentnøkkel.

14 Installer stiver plate, montering motorsenter medlem, lavere fjæring tverrbjelke og eksosrør, annet enn 2S-ELC modeller, ved hjelp av breaker bar, skralle, skralle forlengelse og socket.

15 Monter høyre (passasjersiden) motor undercover (e), hvis du har en annen enn en 2S-ELC modell. Bruk skralle, skralle forlengelse og socket.

16 Monter oljepeilepinnen, med skralle og socket.

17 Senk Camry.

18 Fyll motoren med riktig mengde og type olje anbefales for din modell. Rådfør deg med bilens instruksjonsbok om nødvendig.

19 Start motoren og la den gå på tomgang, så sjekk for oljelekkasje rundt bunnpannen. Slå av motoren.