Hvordan å plassere en annonse for å selge en bil på nettet

Internett har endret måten vi gjør mange ting, spesielt kjøp og salg av brukte ting. I disse dager å selge en bil betyr ikke nødvendigvis å sette inn en annonse i lokalavisen, og håper at du vil være i stand til å selge i løpet av få uker, eller ta den til en bruktbil forhandler og får betalt en brøkdel av hva det er verdt . Selge bilen din på nettet betyr bilen annonse blir sett av et stort antall mennesker-Dere har fått mulighet til å selge mye raskere til en pris som er mer gunstig for deg. Plassere en annonse er veldig enkelt, og noen steder også tillate deg å plassere grunnleggende annonser gratis.

Bruksanvisning

1 Evaluer din bil og sammenlignbare biler å bestemme prisforlangende.

2 Ta bilder av bilen med et digitalt kamera. Alternativt kan du bruke et vanlig kamera og bruke en skanner til å sette bildene på datamaskinen.

3 Skriv ned all den informasjonen du trenger for å sette i reklame. Dette vil ta med din kontaktinformasjon, be om pris og eventuelle trekk ved den bilen du ønsker å fremheve.

4 Velg et nettsted (eller nettsteder) å liste din bil på, og følg instruksjonene for å plassere din annonse (se Resources i denne artikkelen for webområde forslag). De fleste steder vil ha et salgs link på hjemmesiden.

5 Ta vare på din bil-før folk kommer for å se den, vask (og kanskje voks) utvendig, feie ut interiøret og rengjør møbeltrekk.

Hint

  • Nettsteder som CarsDirect og Autoworld har guider du kan bruke til å hjelpe deg å avgjøre om en salgspris. Sjekk flere forskjellige steder, så ta et gjennomsnitt av verdiene de rapporterer å komme fram til en salgspris.
  • Din pris bør ta hensyn til kjørelengde, bilens tilstand, noen store mekaniske eller kosmetiske problemer det måtte ha, og tilleggene du har gjort som legger til sin verdi.
  • Ta med i annonsen noen viktige funksjoner i bilen, som for eksempel kjørelengde, tilstanden til kjøretøyet, kropp stil, girkasse og motortype, trim og eventuelle tillegg eller funksjoner som legger til verdien av bilen. Husk at du har et ord grense, så prøv å holde det så kort som mulig.
  • Enkelte områder vil telle dine tegn og ord som du skriver dem inn. Hvis de ikke gjør det, kan du skrive din annonse i Microsoft Word eller et annet tekstbehandlingsprogram for å sjekke ordtelling, og deretter lime den inn i annonsen skjemaet på nettstedet .
  • Hvis du har hatt bilen regelmessig service og ha dokumentasjon for å bevise det, inkludere dette i din beskrivelse-en godt vedlikeholdt bil er mer attraktivt for potensielle kjøpere.
  • De fleste steder tar ikke ansvar for tvister mellom selgere og kjøpere, og ikke hjelpe megle slike tvister.
  • Nettsteder dedikert til kjøretøy trading vanligvis kreve en avgift for selgere som liste sine biler (og du må kanskje betale ekstra for å legge til bilder i annonsen). Nettsteder som eBay og Craigslist er gratis-men de er ikke bil-orientert, og du kan selge bilen din raskere ved å bruke en dedikert nettsted.