Slik feilsøker Strømbremseproblemer

Når bilene var første masseproduserte, de hadde manuell girskifte eller trommelbremser. I dag de fleste biler har makt eller skivebremser som er hjertet av sikkerhetssystemet i bilen. Det er svært viktig å bli kjent med deler og arbeid av bremsene på grunn av eventuelle passasjerer, deg selv og fotgjengere. Dette kan være komplisert hvis du er ny på forståelse biler, men vel verdt innsatsen når du vet at sikkerheten til alle rundt deg er avhengig av riktig funksjon av bremsesystemet.

Bruksanvisning

1 Kontroller bremsevæskenivået og legge mer til nå fylltegn om nødvendig. Lave væskenivåer kan føre til at bremsene til å arbeide tregt og ineffektivt.

2 Pass på at bremseslanger er intakt og sikret ordentlig. Eventuelle skader på linjene eller dårlig forsegling vil tillate fluid å lekke og forhindre at bremsevæske fra reiser gjennom systemet.

3 Fjern eventuelle gjenstander som begrenser bevegelse av bremsepedalene i fotbrønnen eller bak brannmuren.

4 Løft fronten av bilen på bilen knekt og ta av hjulene ved hjelp av en lug mutter skiftenøkkel. Trekk hjulene av bilen, slik at du kan få tilgang til bremseklossene og calipers.

5 Sjekk mellom putene og hjulet platen. Hvis puten og platen gni mot hverandre når bremsene ikke er i bruk, må du erstatte dem for nye.

6 Ta av pads og se etter skitt eller olje som kan ha fått i veien. Denne typen oppbygging kan påvirke ytelsen til bremsene.

7 Senk foran og heve baksiden av bilen for å fjerne bakhjulene. Sjekk trommer for slitasje, smuss eller skade, og skift om nødvendig.

8 Stram monteringsutstyr på det fremre og bakre bremser med en skiftenøkkel for å redusere støy og motstand fra bremsene.

Hint

  • Du kan ha din mekaniker utføre en full brems sjekk når du tar bilen i for rutinemessig vedlikehold.
  • Hvis bremseproblemer ikke blir korrigert etter feilsøking, må du ta bilen inn for beredskap, eller du er kompromittere din sikkerhet med alvorlige bremseproblemer.