Slik feilsøker en Magellan Roadmate 1200

Slik feilsøker en Magellan Roadmate 1200


En av de fine funksjonene i Magellan Roadmate 1200 er at det er svært lett å tilpasse for brukeren. Men det er også mulig at du eller en annen bruker har gjort endringer i innstillingene som resulterer i enheten ikke fungerer slik du forventet. Når du har bekreftet at enheten har strøm, kan mange problemer løses ved å sjekke brukerinnstillingene. Pass på at du søker kundestøtte før du forsøker å demontere din enhet; ellers kan ugyldiggjøre garantien. Se Resources for kontaktinformasjon for Magellan.

Bruksanvisning

1 Kontroller at enheten er slått på. Trykk og hold inne av / på-knappen til advarsler vises. Velg "OK" for å indikere at du har lest advarslene. Hvis varselskjermbildet ikke vises, kan enheten ikke har nok strøm til å drive.

2 Plugg sigarettenner strømledningen inn i en sigarettenneruttaket i bilen din og den andre enden inn i enheten. Forsøk å slå på enheten igjen. Husk at noen biler krever at motoren er på før strømmen er gitt til sigarettenneren beholdere.

3 Tilgang til hovedmenyen og trykke "Next" pilen for å flytte til side 2. Velg "User Options" og deretter "Systeminnstillinger". Hvis enheten slår seg av når du ikke vil ha det til, sjekk at Auto-Power Shutdown ikke er satt ved å velge "Strøm". Du kan velge å ha enheten slås av automatisk etter 10, 20 eller 30 minutter uten bruk, eller å aldri slås av automatisk.

4 Tilbake til "Systeminnstillinger" skjermen ved å trykke på tilbakepilen. Hvis du ikke har volum, velge "Volume" og sørge for at lyden ikke har blitt dempet. Hvis det er slått av, vil en bar bli vist gjennom høyttalerikonet. Trykk på ikonet igjen for å fjerne baren. Merk at du også kan justere volumet fra kartskjermen ved å trykke på "+" eller "-" ikoner ved siden av høyttalerikonet.

5 Tilbake til "Systeminnstillinger" skjermen ved å trykke på tilbakepilen. Velg "Lysstyrke" hvis skjermen virker svak. Du kan justere lysstyrken til ønsket nivå. Legg merke til at enheten demper automatisk når den går på batteri. Du kan deaktivere denne funksjonen ved å trykke på sjekket boksen ved siden av "On-batteri dimming (75%)" oppføring på skjermen lysstyrken.