Slik feilsøker en HDMI Mitsubishi TV

HDMI-TV er i økende grad blitt standard for alle å kjøpe en ny TV. Mitsubishi er en stor produsent av HDMI-TV. Som alle andre elektroniske enheter, Mitsubishi HDMI TV-er er utsatt for tekniske problemer. Du kan feilsøke noen vanlige problemer med Mitsubishi HDMI TV ved å følge noen få trinn.

Bruksanvisning

1 Utfør en hard reset på TV hvis du opplever problemer med noen video eller lyd. For å gjøre dette, bare slå av TV-en, koble fra strømledningen, vent ett minutt og koble til strømledningen.

2 Sjekk videokabel og sørg for at den er riktig koblet fra TV til mottakeren. HDTVer tillate brukere å bruke flere typer kabler, inkludert HDMI-kabler og komponentkabler. HDMI-kabelen har både video og lyd innebygd i en inngang. Komponentkabelen skiller video og lyd, med video som regel å være den gule kabelen.

3 Sjekk lydkabelen for å være sikker på at er riktig koblet fra TV til mottakeren. Hvis du bruker komponentkabler, lydkablene er vanligvis rød og hvit.

4 Endre innstillingene på TV-mottaker for å aktivere HD hvis du ikke opplever HD-video. For å gjøre dette, navigerer du til videomenyen på mottakeren, og velg oppløsningen på TVen. HD oppløsninger spenner 480-1080 s.

5 Pass på at du bruker kabler som støtter HD-video og lyd. Det anbefales at du bruker HDMI-kabler. Se Andre ressurser for en link til å kjøpe HDMI-kabler.