Slik Master Reset en iPhone

IPhone er en mobiltelefon laget av Apple. Dens berøringsskjermen har et tastatur som du bruker til å skrive e-postmeldinger og Internett-søkemotoren søk med nettleseren. Det er to innebygde kameraer - ett på baksiden ved siden av LED-blits for å skyte bilder og videoer og en over displayet på forsiden, som du kan bruke til å lage video telefonsamtaler. IPhone spiller musikk, viser bøker og kjører tusenvis av programmer fra App Store. Dersom iPhone låses opp med et program som ikke vil svare, eller hvis skjermen fryser eller slår seg ikke på, kan du gjøre en master reset.

Bruksanvisning

1 Trykk på "On / Off-Dvale / vekke" knappen og hold den inne i noen sekunder til en rød skyveknapp vises, og trykk deretter på "Home" -knappen til en frossen programmet avsluttes.

2 Trykk på "On / Off-Dvale / vekke" knappen og hold den til en rød skyveknapp vises i displayet, hvis du trykker på "Home" -knappen i trinn 1 ikke løser problemet. Skyv fingeren over glidebryteren for å slå av iPhone. Trykk på "On / Off-Dvale / vekke" knappen og hold den inne til Apple-logoen vises på skjermen for å starte telefonen på nytt.

3 Trykk på "On / Off-Dvale / vekke" knappen og "Home" -knappen samtidig hvis trinn 2 ikke løser problemet. Hold knappene i minst 10 sekunder, til Apple-logoen vises på skjermen. IPhone er nå nullstilt.