Slik feilsøker en Coby DVD-spiller

Slik feilsøker en Coby DVD-spiller


DVD-spillere er ofte relativt enkle enheter å bruke. Dessverre, som alle elektroniske enheter, kan de ha problemer, og Coby DVD-spillere er ikke annerledes. Lære å utføre noen grunnleggende feilsøking på Coby spiller kan spare deg for tid og penger på å kjøpe en ny spiller eller får dyre reparasjoner gjort.

Bruksanvisning

1 Begynn med å sjekke strømmen. Kontroller at strømledningen fra Coby DVD-spilleren er koblet til en stikkontakt. Prøv å bytte uttak for å se om det løser problemet. Hvis du har en bærbar Coby DVD-spiller, må du kontrollere at strømbryteren er satt til "On" posisjon og sørge for at batteriene er fulladet.

2 Kontroller at du har riktig satt inn DVD. Platen skal settes inn i spilleren med etikettsiden opp. Pass også på at selve platen er ikke skjev eller skadet. Hvis det er nødvendig å rengjøre platen før du prøver å spille den. Kontroller det er platen og ikke spilleren ved å forsøke å spille en annen DVD.

3 Kontroller tilkoblinger og innstillinger. Sørg for at Coby DVD er riktig koblet til TV-en og at TV-en er satt til riktig inngang innstilling. Hvis du bruker en hjemmekino receiver, igjen sørge for at DVD-spilleren er riktig tilkoblet og mottakeren er på riktig inngang. Vurdere å koble en annen enhet til de samme inngangene for å finne ut om problemet er din Coby DVD-spiller eller en annen enhet i oppsettet.

4 Skift ut batteriene på fjernkontrollen. Hvis du har problemer med fjernkontrollen, sørg for at den har friske batterier. Pass også på at det ikke er noen hindringer mellom fjernkontrollen og DVD-spilleren.

5 Koble spilleren. Av og til Coby DVD-spilleren vil svikte og slutte å fungere. Spillerne har en innebygd gjenopprette funksjon som vil tilbakestille enheten til fabrikkinnstillingene. Hvis Coby DVD-spilleren bare slutter å virke, må du koble spilleren fra veggen og la den sitte i 30 minutter. Når du plugger den inn igjen, bør enheten nullstille og fungere skikkelig igjen.

6 Kontakt Coby. Om ikke annet har jobbet, må du kontakte produsenten direkte. Du kan ta kontakt Coby på telefon (800) 681-2629 eller ved å gå til cobyusa.com.

Hint

  • Hold DVDer ren og bevart. Skitne eller ødelagte plater kan påvirke funksjonaliteten til Coby DVD-spiller.