Slik får du tak gjeldende plassering av en Cell Phone

Slik får du tak gjeldende plassering av en Cell Phone


Finne plasseringen av en mobiltelefon kan være utfordrende; Men teknologiske fremskritt gjør individer å finne dem med økt nøyaktighet. GPS (Global Positioning satellitter) kan nå spore den nøyaktige plasseringen av enhetene i løpet av sekunder, som kan hjelpe deg med å spore plasseringen av kjære eller gjenforenes deg med en tapt mobiltelefon. Hvis telefonen din ikke er utstyrt med en GPS-chip, er det fortsatt flere alternativer tilgjengelige for å hjelpe deg med å finne enheten din.

Bruksanvisning

1 Plasser en telefon til enheten din, og se om noen svarer på det. Hvis noen gjør svar, kan det være mulig å arrangere en måte for dem å returnere den eller gi deg sin plassering, slik at du kan hente det.

2 Bruk et program, som er tilgjengelig fra de fleste mobiltelefonleverandører, for å spore plasseringen av en mobiltelefon ved hjelp av GPS-satellitter. Last ned programmet for å datamaskinens skrivebord. Noen versjoner stole på en web-basert applikasjon som kan nås via nettleseren. Hvis telefonen din ikke er utstyrt med en GPS-chip eller tjenesteleverandøren ikke tilbyr en sporingstjeneste, kan du bruke et annet selskap til å opp-passer telefonen med en GPS-sporing enhet og gi sporing tjenester.

3 Registrer din telefon med en online tjeneste som missingphones.org. Dette vil kreve at du oppgir telefonens serienummer sammen med din kontaktinformasjon. Hvis noen finner telefonen og går inn serienummeret inn på nettsiden, vil de være i stand til å kontakte deg og gi deg sin nåværende plassering, slik at du kan hente det.

Hint

  • De fleste programmer som er laget for å finne telefoner krever oppsett før hånd. Sørg for at du planlegge før du trenger å ansette disse tjenestene.