Slik deaktiverer en Avlyttet Cell Phone

Slik deaktiverer en Avlyttet Cell Phone


Å være en spion innebærer ikke nødvendigvis skyteepisoder med fiendtlige agenter, høyteknologiske gadgets, eller snik oppdrag i utlandet. Mange er spionere på andre fra sine egne hjem. Med visse programmer, alle kan benytte seg av andres datamaskiner eller mobiltelefoner og overvåke sine personlige opplysninger. Mobiltelefoner spesielt kan nås med liten innsats, siden mange ikke har passord installert. Hvis du oppdager at telefonen har blitt avlyttet av en spion, er det flere ting du kan gjøre for å deaktivere den.

Bruksanvisning

1 Hvis du mistenker at telefonen har blitt avlyttet, bruker feil gjenkjenning utstyr for å finne ut sikkert. Det finnes ulike nettbutikker som selger slikt utstyr. Sjekk også etter tegn på at telefonen er avlyttet, som problemer med å skru av eller merkelige lyder i bakgrunnen.

2 Kontakt tjenesteleverandøren og ha dem erstatter SIM-kortet. De kan også erstatte kretskortet hvis nødvendig. Be om at de spore mobiltelefonen aktivitet for å finne ut om det har blitt avlyttet.

3 Slå av mobiltelefonen din når du ikke bruker den. Du må kanskje ta ut batteriet for å gjøre dette, siden noen ondsinnede spyware programmer hindre deg fra å slå av telefonen fra tastaturet.

4 Deaktiver telefonens Bluetooth-støtte når du ikke bruker det, og bare godta Bluetooth-tilkoblinger fra folk du kjenner. Også, ikke la telefonens GPS på i lange perioder av gangen. Mobiltelefon spioner kan spore din posisjon ved å åpne GPS, så vær forsiktig med hvor ofte du bruker den.

Hint

  • Den vanskeligste delen av å løse problemer med en avlyttet mobiltelefon er å avgjøre om du er offer for en mobiltelefon spion. Når du har identifisert faresignalene, og er sikker på at du har et problem, blokkerer eller deaktivering av telefonen er relativt enkel.
  • Beskytte deg selv fra spioner av alle stripe kan være stressende. Kontakte mobiloperatøren og myndighetene kan være tidkrevende. Anti-spyware og bug utstyr koster penger. På toppen av det hele, tanken på å ha fremmede tilgang til din personlige informasjon og samtaler kan være skremmende. Forbered deg for stressende situasjoner. Ha en støtte system på plass for å hjelpe deg når du står overfor denne utfordringen.