Slik bruker du en Bore Scope for Auto Utestenging

Slik bruker du en Bore Scope for Auto Utestenging


Boreskoper er optiske enheter består av en lengde av fiberoptisk kabling matet inn i en skjerm eller objektiv, slik at brukeren kan mate den tynne enden av den fiberoptiske kabelen inn i en vanskelig å nå, tett område, og projisere bilde på skjermen på enheten. Disse enhetene kan være svært praktisk når du forsøker å åpne en låst bildør. Med satt inn i sprekken mellom bildøra og vindu omfang, kan du enkelt identifisere låse kontroll komponenter, noe som gjør åpne en låst dør en enkel oppgave.

Bruksanvisning

1 Sett inn en plast kile - tilgjengelig på et hjem forbedring butikken - mellom bilvinduet og dør, og skaper et gap mellom dem og slik at du kan sette inn bore omfang inn døren hulrom.

2 Sett inn boringen, eller fiber, omfang og mens du ser på skjermen eller gjennom objektivet, må du identifisere lås styrestangen. Dette vil være en stang som forbinder det indre låsestyre med nøkkelen som er montert på baksiden av kodede dørlås sylinder i bildøren.

3 Sett Slim Jim låse enheten eller wire kleshenger med en bøy på tuppen. Mens du ser gjennom hullet omfang, plasser Slim Jim eller wire kleshenger kroken over låsen kontroll stang og heller skyve ned, trekke opp, eller skyve den sidelengs for å veksle den inn i åpen stilling.

4 Fjern Slim Jim eller kleshenger, bar omfang og plast kile, og åpne den ulåste bildøra.

Hint

  • Det er ulovlig å bruke en lock-åpning enhet på andres bil uten tillatelse. Sjekk med lokal rettshåndhevelse før du prøver en auto lockout prosedyren på en bil som ikke tilhører deg.