DIY Spray på Bed Liner Material

DIY Spray på Bed Liner Material


En sprayet på sengen liner gjør at en lastebil eieren å holde baksiden av lastebilen hans ser bra ut mens haling eller kjører bilen sin. Touch-ups til duken er lett å gjøre uten å måtte ta bilen til et verksted. Siden duken kommer ut av en kan, kan touch-ups være ferdig når som helst.

Bruksanvisning

1 Vask lastebil seng med såpe og vann. Skyll såpen og vannet bort og tørk lastebil seng med et håndkle.

2 Beskytt områder av lastebil som du ikke ønsker å dekke med spray-on bed liner ved å dekke dem med maskeringstape. Dekke eventuelle dreneringshull i seng med maskeringstape. Skrubb lastebil seng med en skuresvamp. Fjern eventuelle gjenværende rester av feiende seng med en sopelime.

3 Ta på gummihansker og åpne kan av spray-on bed liner. Sett inn en flat skrutrekker inn i det lille gapet på toppen av boksen ryggen, skyv flat skrutrekker ned og fjerne det øverste. Plasser topp side. Rør flytende liner med en metallrørepinne. Fortsett omrøringen i 10 minutter for å tynne væsken. Sett på toppen og rist i to minutter. Fjern toppen igjen og tett skru på sprøytepistolen som følger med boksen.

4 Fest luftkompressor til pistolen ved å følge instruksjonene som følger med dine spesifikke sprøytepistol. Sakte spray sengen med flytende liner. Tillate foringen å sette i to timer. Spray væsken på sengen igjen, jevnt og langsomt. La andre strøk for å sette i ytterligere to timer. Fjern flytende liner fra kompressoren og erstatte toppen.

5 Koble topcoat (følger med i pakken) til kompressoren som angitt i bruksanvisningen. Spray topcoat på sengen med sprøytepistolen. La topcoat for å stille for en dag. Fjern topcoat kan fra kompressoren. Sett på toppen av toppstrøk kan. Fjern maskeringstapen.