Når jeg slår på klimaanlegget blåser viften Men Utenfor Kompressor Ikke Come On

Når jeg slår på klimaanlegget blåser viften Men Utenfor Kompressor Ikke Come On


Siden introduksjonen i bilverdenen i 1940 Packard, har air-condition-systemer vært gjennom mange endringer. Det mest drastiske endringen var overgangen fra R12 til R134a, på grunn av miljøhensyn. Når du slår på klimaanlegget ved å trykke på power-knappen og slå på viften, forventer du å høre kompressoren spark på. Det er seks hovedårsaker til kompressoren ikke å slå på når du forventer det.

Feil ladenivå

Alle air-condition-systemer bruker en kjøle å kjøle hytta på bilen - enten R134a eller R12. Alle post-1996 biler bruker R134a og før det, de fleste biler brukes R12 kjølemiddel, ofte kalt Freon. The air-condition-systemet krever et bestemt beløp for kjøle å kjøre uten å forårsake skade. Hvis avgiften er lav, de fleste biler kuttet strømmen til kompressoren for å holde den fra å slå på.

Mislykket trykksensor

Air-condition systemer er under høyt trykk - noen overstige 200 psi. Hvis systemet har for mye eller for lite trykk, kan det oppstå skader. De fleste moderne biler bruker en air-condition trykkbryteren for å overvåke trykk og kutte strømmen til kompressoren hvis trykket er feil. Hvis denne bryteren mislykkes, kan ingen makt komme til kompressoren, og det vil ikke slå seg på.

Mislykket Wiring

The air-condition-systemer i alle biler har en rekke strøm og jord ledninger. Hvis en av disse ledningene svikter, kan kompressoren ikke få makt og vil ikke slå seg på. Dette mislyktes ledningsnett kan også føre til ytterligere problemer med bilen.

Kunne ikke Klimaanlegg Switch

Å engasjere klimaanlegget, må du trykke på en bryter inne i bilen. Hvis elektronikken inne denne knappen svikter, vil kompressoren ikke slår seg på, da det ikke vil få kraft.

Blown Fuse

Som med alle elektriske systemer i biler, er det en sikring som beskytter kompressoren fra strøm overbelastning, typisk 10 til 30 ampere. Dersom strømstyrken overskrider grensene for sikringen, vil det bryte kretsen og kompressoren vil ikke lenger motta strøm.

Mislykket Kompressor

Kompressoren har en clutch på forsiden som start og stopp mens du slår på air condition på og av. Hvis dette clutch mislykkes, fører det til at kompressoren til enten låse opp eller spinne fritt. Hvis det siste er tilfelle, kan kompressoren ikke slår seg på, som kraften ikke overfører fra drivreima til kompressoren. Dersom det tidligere er sant, trinse låser seg med kompressoren og vil du høre et høyt skrikende lyd fra beltet spinner på fast trinse.