Min 1992 7,3 Ford Diesel Slår Over men vil ikke starte

Min 1992 7,3 Ford Diesel Slår Over men vil ikke starte


Den 7,3-liters Ford diesel er en motor med høy rating for drivstofføkonomi. Hvis du har problemer med 7.3-liters Ford diesel, kan du gjøre flere ting før du tar det til et servicesenter. Dieselmotorer er ikke veldig vanskelig å jobbe med. Mesteparten av feilsøking kan gjøres uten invasive reparasjoner på motoren og minimal kunnskap om hvordan motoren fungerer. Vanlige problemer bor i feil drivstoff, en dårlig forrett eller lekkasjer fra motoren.

Bruksanvisning

1 Sett og dels vri om nøkkelen, for å engasjere Ford elektriske panelet. Se over bensinmåler og lage et notat hvis det ikke er nok diesel på tanken å starte motoren. Lavt drivstoff hindrer en motor starter.

2 Sett på drivstoff i tanken med riktig diesel. Endre diesel etter sesongen er avgjørende. Summer diesel vil være overskyet i vinter - dette er tilstedeværelsen av kondens i tanken.

3 Bruke en hevert slange for å fjerne diesel fra tanken. Sette en ende av hevert pumpen inn i tanken, og deretter sette den andre enden av vannlåsen pumpe inn i en tom gassbeholder. Pump vannlåsen til tanken er tom. Fyll tanken med riktig type diesel.

4 Rekk opp 7,3-liters Ford med en jack, slik at du kan få under bilen. Se etter den lille boksen ved siden av motorblokken på høyre side av bilen. Dette er starteren. Få en hjelper for å slå av tenningen. Lytt til starteren mens tenningen er spy. Hvis du hører en klikkelyd eller en summelyd, har starteren erstattet av en sertifisert tekniker.

5 Se deg rundt i Ford for eventuelle lekkasjer. Lekkasjer kan hemme bilen fra å starte riktig. Hvis du finner lekkasjer, har bilen taues, eller kjøre den til et serviceverksted for å ha lekket reparert.