Kostnaden for å erstatte Kollisjonsputer

Kollisjonsputer bidra til å redde mange liv hvert år. Kostnaden for denne teknologien er vel verdt verdien de bringer til hvilken som helst bil, men prisen på erstatning kollisjonsputer betyr betydelig legge til reparasjon regninger av biler som kommer inn ulykker. Den svært høye kostnader kan føre til biler blir utgjorde tidlig av forsikringsselskaper som biler alder og kostnaden for å erstatte kollisjonsputer blir uoverkommelige.

Airbag Cost

Kostnaden for å erstatte en airbag i bilen avhenger av flere faktorer. Den spesifikke modellen av bilen og de type airbag som brukes vil påvirke kostnadene. Det finnes også forskjellige kollisjonsputer i bilen din, inkludert fører, passasjer og sidekollisjonsputer og kollisjonsgardiner (i noen biler). Kostnaden for airbag kommer til gjennomsnittlig rundt $ 300 til $ 500 (2009-priser).

Tilleggskostnader

Skifte en airbag består av å erstatte mer enn bare airbagen selv. Ofte sensorer, fjærer og andre deler må skiftes ut. Det er også en arbeidskraftkostnader involvert - erstatte en airbag er ikke noe å bli gjort av bakgård mekaniker. Den totale kostnaden for å erstatte en airbag kan være godt over $ 1000, og i noen biler gjenanskaffelseskost kan være så mye som $ 3000 til $ 4000.