Hvordan lese PDF-filer på en iPod Touch

Hvordan lese PDF-filer på en iPod Touch


IPod Touch er i stand til å lese PDF-filer lastet ned fra e-post og også fra Internett-områder, men for å vise PDF-filer uavhengig av e-post og Internett-applikasjoner må du laste ned en tredjeparts PDF-visningsprogram. Disse programmene er tilgjengelig i App Store, og mange av de grunnleggende PDF-seere er gratis å bruke. For å få tilgang til App Store på iPod Touch må du ha en Wi-Fi-signal, så vel som iPhone 3.0-programvareoppdatering.

Bruksanvisning

1 Bruk Goodreader Lite. Dette programmet gir PDF og TXT-fil visning, og er i stand til å åpne store PDF-filer gratis. Goodreader formaterer også PDF for å passe iPod Touch-skjermen, og gir 50x zoomfunksjon, samt støtte for andre dokumentformater, inkludert DOC, PPT og XLS. Oppgrader til fullversjonen av Goodreader for å muliggjøre flere fillagring i søknaden.

2 Bruk PDF Reader. Som en betalt applikasjon, er PDF Reader en enkel PDF-leser som gir zooming på PDF-filer, bokmerker for redde poeng i PDF-filen, samt søkemodus for å slå opp ord i dokumentet. For å kunne bruke dette programmet må du ha 3.1 programvareoppdateringen for iPod Touch, som kan kjøpes i iTunes Store på datamaskinen og synkroniseres til iPod Touch.

3 Bruk looksee PDF Document Reader. Dette programmet støtter PDF lesing, og lar deg sende e-post PDF-filer til andre, og sende den via Bluetooth. Andre funksjoner inkluderer filsøk, filbehandling, PDF passordbeskyttelse, bokmerker og lysbildevisning. Som i 2010, støtter looksee PDF Document Reader 14 forskjellige språk.