Kohler M18 Motorspesifikasjoner

Kohler M18 motoren er en horisontal aksel 2-sylindret motor. Det er en veldig nyttig motor for å drive utendørs utstyr slik som hydrauliske avlange, landbruks pumper eller generatorer. Uansett hvor du trenger en kilde til makt, kan denne motoren tilpasses. Kohler forstår sitt motorene godt og gir en omfattende servicemanual som inkluderer alle spesifikasjonene for motoren.

Generelle spesifikasjoner

Kolher fremgår at motoren produserer 18 hestekrefter, og den har en forskyvning fra 42.18 kubikk inches. Kohler videre uttalt at motorens boringen er 3,12 inches, og sitt slag er 2,75 inches. Boringen er diameteren av stempelet. Skyvekraften er hvor langt stempelet beveger seg i sylinderen. Motoren veier ca 130 pounds. (Se referanse 1)

Momentspesifikasjoner

For de kobler stenger, spesifiserer Kohler 140-tommers pounds for nye nøtter og 100-tommers pounds for gjenbrukte nøtter. For innsug og eksos manifold bolter, er dreiemomentet 150-tommers pounds. Veivhuset boltene har to forskjellige størrelser. For en 5/16-inch bolt, er dreiemomentet 200-inch pounds. For en 3/8-tommers bolt, er dreiemomentet 260-inch pounds. (Se referanse 1)

Størrelse

Kohler angir de ytre dimensjonene av motoren. Den totale bredden er 17,89 inches. Den totale høyde er 17,39 inches, og dybden er 13.39 inches. (Se referanse 1) Disse målingene er nyttige hvis du utformer en del av utstyret. For eksempel kan du bli designe en generator med en utvendig sikkerhetsbur. Ved hjelp av disse målingene, vil du være i stand til å designe buret med nok klaring slik at ingen del av motoren gnir eller berører rammen.

veivaksel Spesifikasjoner

Veivakselen diameter er 1,125 inches, eller 1-1 / 8 inches. Det stikker fra motoren 4,44 inches (se referanse 1). Disse er også nyttige målinger. Hvis du prøver å finne en trinse aksel hull diameter, eller hvis du setter avstanden fra motoren til det drevne utstyret, bruke disse målingene som en retningslinje.