Kan du snakke i telefonen og online på samme tid med en HTC Evo?

Kan du snakke i telefonen og online på samme tid med en HTC Evo?


Noen mobilnettverk annonsere det faktum at du kan snakke og surfe samtidig som et salgsargument. Dessverre er dette ikke et alternativ med HTC Evo 4G eller hvilken som helst telefon på Sprint nettverk. Avhengig av dine behov, kan dette ikke påvirke din erfaring og du kan finne alternative ringer løsninger for en midlertidig løsning.

HTC EVO 4G

HTC Evo 4G er en av de Android-baserte smarttelefoner på Sprint CDMA-nettverk som har hardware stand til å bruke nettverkets raskere 4G hastigheter. Når et 4G-nettverk er tilgjengelig, kan du surfe på Internett, laste ned filer og bruke data-programmer ved høyere hastigheter enn Sprint 3G-nett. Men når en 4G-nett ikke er tilgjengelig, vil Evo 4G nå de samme hastighetene som andre 3G-enheter.

Samtidig Tekst og Data

Når HTC først annonserte Evo 4G for Sprint CDMA-nettverk, produsenten uttalte at samtidig tale data - noe som gjør en samtale - og Internett-data vil ikke være tilgjengelig for Evo 4G. Det samme gjelder for en telefon i Sprint-nettverket, inkludert andre 4G-telefoner som Evo Shift, iPhone 4S. Nexus S og Samsung Galaxy S II. Dette er en begrensning av alle CMDA nettverk, inkludert Verizon, og er ikke begrenset til Evo 4G eller Sprint.

Betydning

Hvis du surfer på Internett mens en telefonsamtale kommer inn, vil din online data midlertidig pause i løpet av samtalen. Du vil ikke motta push-varslinger fra sosiale nettverk eller e-apps mens en samtale er på plass heller. Dessuten kan du ikke åpne nettleseren din for å søke etter informasjon, for eksempel informasjon om en virksomhet mens du tar en samtale. Du må avslutte samtalen for å bruke programmer som krever internett.

betraktninger

Hvis du vurderer å flytte til Sprint eller kjøpe Evo 4G, være oppmerksom på at verken Sprint 3G eller 4G-nettverk er i stand til samtidig tale og dataoverføring. Men du kan være i stand til å bruke en egen applikasjon som Fring, Nimbuzz eller den populære Skype. Fring og Skype kan du ringe alle som også har app på telefonen hennes gratis. Begge gir en mulighet til å ringe andre numre hvis du kjøpe kreditter. Nimbuzz tilbyr også gratis videodeling og texting tjeneste. Disse programmene er avhengige av dine Internett-data til å ringe fra smarttelefonen, slik at du kan fortsette å motta meldinger fra andre programmer eller surfe på Internett.