Kan du overføre VHS filmer til DVD?

Kan du overføre VHS filmer til DVD?


VHS er et videoformat som tidligere var populært for å se filmer og fotograferer hjemmevideoer. Nå som DVD og Blu-ray-plater er de foretrukne måter å se filmer hjemme, kan det være lurt å sikkerhetskopiere VHS-opptak på en DVD for arkiveringsformål. Flere metoder er tilgjengelige for å overføre VHS video til DVD.

Hvorfor Overfør VHS?

VHS er en analog formatet som en videosignal tas opp på en stripe av magnetbånd. Over tid kan det magnetisk ladning på båndet forverres, forårsaker et tap i farger, bildekvalitet, og lyd. Også hver gang en VHS-kassett avspilles i en videospiller, fysisk kontakt mellom maskiner og magnetbånd forårsaker slitasje på båndet, noe som også kan føre til bildeforvrengning. Sikkerhetskopiering en VHS-kassett til DVD vil tillate deg å se opptaket uten å forårsake skade på sensitive analoge materialet.

Video-opptak Device

Hvis datamaskinen allerede har en DVD-brenner, kan du konvertere en VHS-kassett til DVD ved å kjøpe en video-opptaksenhet. Disse enhetene konvertere analoge videosignaler til digitale videofiler som kan brennes på en DVD-plate. Video-digitaliseringsenheter er tilgjengelig som kort som installerer direkte til datamaskinen tårnet eller som små enheter som kobles via en USB 2.0-port.

DVD Video Recorder

Hvis du ikke eier en datamaskin med en DVD-brenner, er den enkleste metoden for å overføre VHS-filmer til DVD for å bruke en DVD Video Recorder. Disse enhetene opp video streams til skrivbare DVD-plater som ligner på den måten at en videospiller tar opp video til en tom VHS-kassett. Faktisk, trinnene er svært lik dubbing en VHS-kassett med to videospillere. Koble "Video Out" porter på videospilleren til "Video In" havner på DVD Video Recorder. Sett VHS-kassetten i videospilleren og en tom DVD-R i DVD Video Recorder. Trykk "Play" på videospilleren mens du trykker "Record" på DVD Video Recorder, og trykk deretter på "Stopp" på både når du er ferdig.

VCR / DVD-opptakere

DVD Video Recorders er tilgjengelig som har en videospiller innebygd i enheten. Disse enhetene koster omtrent like mye som en vanlig DVD Video Recorder og eliminere å måtte koble to enheter med RCA audio og video kabler.

profesjonell Transfer

Hvis du ikke har en videospiller for å overføre VHS-kassett til DVD med en video-capture enhet eller DVD Video Recorder, kan du bruke en profesjonell transport. Store forhandlere som Walmart, CVS Pharmacy og Target har disse tjenestene på sine in-store foto utvikle sentre. Ta din VHS tape til butikken og snakke med en operatør om mailing den av for overføring. Etter et par uker, vil du komme tilbake for å plukke opp den nye DVD og den opprinnelige tape.