Hvordan forbedre ytelsen til en 1999 Alfa Romeo 156 2.0 Twinspark

Hvordan forbedre ytelsen til en 1999 Alfa Romeo 156 2.0 Twinspark


1999 Alfa Romeo 156 2.0 Twinspark er legemliggjørelsen av alt Alfa Romeo er kjent for: fantastiske utseende, fart, moro, men dessverre, upålitelig. Den 2-liters motor vil gi deg en beskjeden 114 hk som standard, og 20 til 25 mpg på motorveien. Bilen håndterer godt, har et høyt nivå av interiør raffinement og er populær blant bil modifikasjons entusiaster. Men noen vanlige ytelsesforbedringer som gjør at 156 for å nå sitt fulle potensial.

Bruksanvisning

1 Monter en turbolader. En turbolader er den ultimate ytelsesforbedring og vil øke hk til 160 hk. En turbolader er en komponent som er montert på motoren og gir den ekstra kraft ved å tvinge komprimert oksygen inn i forbrenningskammeret og som gjør forbrenningsprosessen mer eksplosiv.

2 Senk suspensjon. En senket suspensjon kit vil forbedre bilens kjøreegenskaper. Senking av suspensjonen reduserer avstanden mellom bilen og veien, og gir således et lavere tyngdepunkt. Dette resulterer i bedre kjøreegenskaper og et mer sportslig utseende. Du kan også vurdere nye støtdempere og sportsdempere på samme tid.

3 Fit ytelse bremser. Det er viktig at du oppgraderer bremsene til å takle den ekstra kraften en turbolader vil gi deg. Fabrikk-fit bremser er for liten og vil ikke gi deg den bremsekraft du trenger. Ytelses bremser vil gi deg bedre bremsekraft og økt sikkerhet.

4 Monter en ytelse clutch. Alle klørne har en nominell effekt, så hvis du øker motoreffekten med en turbo må du heavy duty clutch å matche. Unnlatelse av å oppgradere clutch vil resultere i clutch slipping og iført ut veldig raskt.

5 Monter en kald luft inntak. En kald luft inntak vil forbedre ytelsen ved å hjelpe motoren kjøre mer renslig og øke gass kjørelengde. Standard luftinntak suge luft fra motoren, men en oppgradert kald luft inntak suger kaldere, tett luft fra utsiden som gir motoren med mer oksygen.

6 Sjekk dekkene. Sørg for at dekkene ikke har slitt, og er riktig oppblåst. Slitte dekk er ulovlig og under-oppblåst dekk vil ha en negativ effekt på gass kjørelengde og grep. For bedre grep, mener en premium dekk merkevare.

7 Tjenesten bilen. En full service inkludert nye filtre, oljeskift og tennplugger vil hjelpe bilen kjøre mer renslig og forbedre gass kjørelengde.