Jeep Bikini Top Installasjon

Jeep Bikini Top Installasjon


Siden 1940 ulike selskaper har produsert mange forskjellige Jeep-modeller. Opprinnelig utviklet som et frilufts utility vehicle, myk klut topper gitt ly for regnet og elementer. I 1976 utgitt American Motors Corporation CJ-7 med en avtagbar glassfiber hardtop. Siden den gang en rekke selskaper som Bestop utviklet bikini topp for Jeeps. Laget av et enkelt stoff eller lerret ark som er festet på frontruten og veltebur, den øverste ga grunnleggende sol eller regn beskyttelse, men forlot resten av Jeep åpen til luft.

Bruksanvisning

1 Fest frontruten kanal kit. Jeeps som følger med glassfiber hard top har ikke den kanalen nødvendig å feste den bikini toppen. Bruke kanalsett som en mal, mark og bore festeskruehullene. frontruten kanal kit til toppen av frontruten ved hjelp av Phillips-skrutrekker og skruene som følger med i pakken mount.

2 Fest bikini topp til frontruten kanal kit. Forkanten av bikini toppen har en tynn plast trim sydd inn i den. Skyv denne plast trim stykke inn i frontruten kanal.

3 Strekk toppen mellom frontruten og Jeep roll bar. På bakre hjørnene på toppen er en stropp og spenne. Loop stroppen rundt veltebøylen, træ den gjennom spennen og dra stramt. Nyere modeller kan gi klipp med strammere. Trekk for å hindre at toppen fra flakser mens du kjører. Noen topper gi en ekstra senter stropp som går mellom veltebøyle og footman sløyfe på toppen av frontruten.