Hvordan erstatte en drivstoffpumpe i en Dodge Intrepid

Bensinpumpen i en Dodge Intrepid er elektrisk, så du bør sjekke sikringer og releer før inspeksjon drivstoffpumpen selv. Hvis du har drivstoff i tanken din, men bilen har problemer med å få drivstoff, må du kanskje å rense drivstoffpumpen eller erstatte den helt. Dodge Intrepid kommer i en rekke stilarter, og dette kan påvirke ditt valg av drivstoffpumpe.

Bruksanvisning

1 Bestem bensinpumpe at Dodge Intrepid vil kreve. Dette avhenger av merke og modell og motorstørrelse på bilen. Modeller laget 1993-1997 har en 3,3 L EGA eller 3,5 l EGJ motor. Modeller produsert etter 1997 er utstyrt med en 2,7 L EER, 3,2 L eller 3,5 L EGJ motor.

2 Avlaste drivstoffsystemet. Koble den negative batterikabelen med en pipenøkkel og fjern drivstofftanken.

3 Fjern eventuelt løst smuss fra toppen av tanken og fjerne drivstoffslanger fra bensinpumpen ved å klemme på hurtigkoblingsbeslag. Koble den elektriske kontakten for drivstoffpumpen og bruke verktøy 6856 å fjerne låsemutteren for drivstoffpumpen ved å vri den mot klokken. Fjern drivstoffpumpen og kast O-ringen fra drivstofftanken.

4 Installer den nye bensinpumpen hjelp av elementer som inngår i settet, spesielt O-ringen. Kontroller at fanen innretting under bensinpumpen sitter i hakket på drivstofftanken. Bruk verktøyet 6856 for å trekke låseringen til 40 tommers lbs.

5 Fullfør installasjonen ved å reversere fjerningen prosedyren.