Installere en Kicker Solo Baric

Installere en Kicker Solo Baric


Solo-Baric subwoofere er high-end subwoofere designet og produsert av den amerikanske bil og hjem lyd selskap Kicker. Solo-Baric kommer i to modeller, L5 og L7, som varierer i pris og kraft håndtering evner. Den unike funksjonen om Solo-Baric er at det er en firkantet subwoofer, mens nesten alle andre ubåter på markedet er sirkulær. Som for installasjon, utover å bruke et kabinett som kan passe firkantet form, installasjonen er det samme som det er for alle andre subwoofer.

Bruksanvisning

1 Kjøp en innhegning som vil imøtekomme Solo-Baric er firkantet form. Kicker lager og selger en slik boks på sin hjemmeside og gjennom autoriserte forhandlere. Kicker tilbyr en boks som passer enten en eller to ubåter med pre-cut hull som passer Solo-Baric. En lyd butikk kan også bygge deg en tilpasset boks.

2 Koble til en kort, 12-tommers stykke høyttalerledningen til høyttalerterminalen på innsiden av boksen. Kjør denne ledningen fra terminalen til inngangene på sub. Koble den negative ledningen til den negative innganger og den positive ledningen til den positive innganger. Høyttalerledningen har vanligvis en liten (-) symbol på viren eller en hvit linje som går langs lengden av tråden for å skille den fra den positive ledning.

3 Fest sub til boksen. Metallet surround av under vil ha hull der du kan sette inn skruene. Sett i skruene inn i boksen sikkert. Ingen luft bør være i stand til å reise gjennom dette området, da dette vil føre til redusert lydkvalitet.

4 Kjør høyttalerkabelen fra høyttaleren terminalen til forsterkeren. Avhengig av en rekke faktorer, vil du ha flere ulike kablingsalternativer og måter å kjøre ledningene. Du kan kjøre ledninger i serien mønster for maksimal effekt eller parallelt for en høyere impedans. Kjører i serien krever at du har en forsterker som kan håndtere en lav impedans belastning. Uansett konfigurasjon er, sikre alle tilkoblinger fast slik at de ikke faller ut eller blir forskjøvet i krevende miljø av en bil.

5 Slå på bilstereoen og lytte for å sikre at ubåter produserer bass. Hvis du har to ubåter, fade lyden fra den ene til den andre for å sørge for at de produserer en jevn mengde lyd, og at det ikke er rotete, dempet eller forvrengt.