Hvordan finne den beste hodetelefoner for Running

Hvordan finne den beste hodetelefoner for Running


Hvordan du kjører påvirker hvilken type hodetelefoner er "best" for deg. Jogging på en tredemølle produserer betydelig mindre bevegelse enn å kjøre et fjell-sykling sti. Hvis din kjører treningen er ganske lav effekt, kan du komme unna med et bredere utvalg av hodetelefoner alternativer; trening for en Iron Man konkurransen? Ditt valg må være mer holdbar.

Bruksanvisning

1 Tenk bevegelsen av hodetelefonene du har tenkt å bruke for å kjøre. Det største problemet med å kjøre hodetelefoner er de ikke holder seg på plass. Ørepropper faller ut eller blir dyttet inn i øret under et løp. En over øret eller bak nakken stil hodetelefoner kan bidra til å lindre dette problemet. Prøver på ulike typer hodetelefoner i butikken og kjøre - ikke bry deg om å se dum. Du må finne ut om hodeenheten er behagelig, og vil bli satt under treningen.

2 Bestemme mengden av svette dine kjører hodetelefonene må tåle. Et annet problem som gjør finne de best mulig drifts hodetelefonene en utfordring er svette de må tåle. Hvis du er engasjert i en effektfull trening som fører til massevis av svette, vurdere svette bevis hodetelefoner for å kjøre trening.

3 Velg å eliminere ledningene helt for mer praktisk drift. Hvis du ønsker å nyte kjører uten ledninger hoppende rundt for å få tangled i, vurdere Bluetooth trådløse hodetelefoner for løping. Noen ganger ledningene er bare for mye å håndtere for en løper. Hvis ledningene er for korte, de hindrer bevegelse; løpere kan bli viklet inn i ledninger som er for lange. Gå trådløs og unngå problemet helt.

4 Prøv på kablede hodetelefoner hvis du ikke ønsker å gå Bluetooth. Igjen, prøv hodetelefonene på i butikken og flytte slik at du kan se om ledningene er for kort eller for lang. Du kan også få hjelp av en venn til å måle din arm og ben strak arm, slik at du kan finne ut om hvor mange inches av wire er behagelig for deg. Du ønsker å sørge for at hodetelefonene du velger er komfortable, holder seg på plass, kan håndtere intensiteten på treningen og, viktigst, ikke hindrer bevegelsene dine under treningen.

5 Gjør litt research. Etter at du har bestemt deg for et par forskjellige typer hodetelefoner, sjekk dem ut. Gå til forbruker og løpere nettsider og se hva de andre utøverne sier om hodetelefonene. Sjansene er, hvis en av hodetelefon typene er en dud, vil andre forbrukere fortelle deg.