Installasjonsveiledning for Halo LED kjørelys

Installasjonsveiledning for Halo LED kjørelys


Sette en bil i garasjen for reparasjoner er nesten alltid en kostbar virksomhet. Mellom butikkens overhead og kostnadene for reparasjonen selv, har en profesjonell garasje til å kreve en betydelig mengde. Hvis det er mulig, er det alltid til din fordel for å gjøre grunnleggende reparasjoner hjemme. En slik jobb er installasjon av en ny Halo LED frontlys pære. Med noen enkle verktøy, vil du ha frontlykter arbeider så god som ny i ca 30 minutter.

Bruksanvisning

1 Parkere bilen eller lastebil på et flatt og stabilt underlag og sett på parkeringsbremsen. Pop panseret ved å trekke på panseret utgivelsen under dashbordet. Gå til forsiden av bilen og trekke hetten fangst og åpne panseret. Trekk opp på bærearmen og låse dekselet i åpen stilling.

2 Finn den bakre av frontlys forsamlingen. Bestem hvordan du får tilgang til innsiden av frontlys forsamlingen. Noen modeller har plast tilgangspaneler, andre har bolter eller enkle skruer. Når du har fått tilgang, trekk ut strømkabelen fra frontlys forsamlingen. På de fleste biler må du trykke ned en fane og dra rett og slett kabelen gratis.

3 Trekk frontlys forsamlingen fri fra bilen. Skyv den nye Halo LED forsamlingen på plass.

4 Plugg den elektriske kabelen igjen og fest med festeboltene.