Informasjon om LG Neon berøringsskjerm

The Neon er en 3G-messaging mobiltelefon som LG Electronics produserer for bruk med AT & Ts tri-band Global System for Mobile Communications nettverk, som fungerer over 800/850, 800 og 1900 frekvensbånd. I motsetning til de fleste 3G mobiltelefoner på markedet, som gir berøringsskjermer eller full QWERTY-tastatur, LG Neon gir begge. Imidlertid har touchscreen LG Neon begrenset funksjonalitet.

Touch Funksjoner

I motsetning til en standard mobiltelefon berøringsskjerm, gjør LG Neon berøringsskjerm ikke tillate brukere å bla gjennom menyer eller velge menyalternativer. I stedet berøringsskjermen gir bare en "telefon dialer" program, som er en virtuell, berøringsfølsomt tastatur. Dette programmet vises på Neon berøringsskjerm når en bruker skyver telefonens fysiske "oppringings" -tasten. Imidlertid vil "telefon dialer" programmet kun vises når telefonen slide-out tastatur er i lukket stilling og når telefonen er i et portrett - eller vertikalt - orientering. Åpne tastaturet og rotere Neon til et landskap - eller horisontal - orientering gjør telefonen klar for e-post, tekstil og tekstmeldinger funksjoner. Bortsett fra å ringe numre med telefonens berøringsskjerm, må brukeren kontrollere alle de andre funksjonene på Neon bruker fysiske taster og knapper.

Teknologi

LG Neon berøringsskjerm benytter en flytende krystall display. Denne skjermen skaper bilder på skjermen ved å belyse et panel fylt med flytende krystaller, som er molekyler som renner ut væske men polariserer lys som faste krystaller. Mer spesifikt, stoler Neon berøringsskjerm på en aktiv matrise rekke LCD kjent som tynn film transistor. TFT-teknologi betegner individuelle transistorer for hver av pikslene, eller firkanter belysning, genererer den.

Skjermoppløsning

Skjermoppløsning refererer til antall piksler en skjerm kan vise. Det er en indikator på graden av detaljer eller skarphet en skjerm er i stand til. LG Neon berøringsskjerm har en skjermoppløsning på 240 x 320, noe som betyr at skjermen kan generere 240 horisontale linjer med piksler og 320 vertikale linjer i piksler. Dette gir Neon berøringsskjerm totalt antall piksler på 76800.

Fargedybde

LG Neon berøringsskjerm har en fargedybde på 18 bit. Fargedybde refererer til antall biter, eller enheter av binær informasjon, kan et enkelt piksel bruke til å representere farger. Med sin 18-bits fargedybde, kan Neon berøringsskjerm vise 262000 forskjellige farger.

Størrelse

Skjermen størrelse av en mobiltelefon er diagonal måling av avstanden mellom et nedre hjørne av en skjerm og en øvre hjørne på motsatt side. LG Neon berøringsskjerm har en størrelse på 2,4 inches.

tilpasning

Brukere av LG Neon kan tilpasse flere komponenter av telefonens berøringsskjerm. Spesielt kan en bruker tilpasse utseendet til klokken på skjermen; skjermens menystiler; skriftstørrelsen på skjermen meny tekst; størrelsen på skjermens taste et nummer; skjermens lysstyrke; og hvor lang tid skjermens bakgrunnsbelysning er fortsatt aktiv.