Hvorfor er hybrid biler bedre enn vanlige biler?

Som forbrukere viste mer bekymring om deres lommeboka og miljøet, ble hybridbil mer populært. Men er den hybrid virkelig så mye bedre enn sine konvensjonelle, gassdrevne søskenbarn? Flere studier har vist at hybrid viser seg å være et bedre kjøp på mange måter.

Drivstofføkonomi

En av de store salgsargumentene for hybridbiler er gass kjørelengde. Ifølge Hybridcars.com, Environmental Protection Agency rapporterte at de fem mest drivstoffeffektive biler på det amerikanske veien i 2008, og syv av de 10 mest drivstoffeffektive biler, var hybrider. Som inkluderte bare to biler som har tjent en EPA anslått mpg på 40 miles eller mer --- Toyota Prius og Honda Civic.

skattefradrag

Den føderale regjeringen er fortsatt tilbyr Alternativ Motor Vehicle Credit å kvalifisere hybridbiler. Denne kreditten kan netto en ny hybrid eier en skatt kreditt fra $ 1950 til $ 3000, avhengig av modell. Hvis du kjøper en hybrid, be forhandleren om kreditt er fortsatt i kraft, som noen bilprodusenter har allerede solgt nok hybrider å fase ut kreditt.

Miljøet

Whatgreencar.com, et britisk nettsted viet til hybrider, melder at hybridbiler redusere klimagassutslippene med 25 prosent sammenlignet med sine konvensjonelle fettere. Den nye Honda Insight, nettstedet rapporter, kutt dem med halvparten.

Olje

De fleste konvensjonelle biler trenger et oljeskift hver 3000 miles. Hybrider trenger bare et oljeskift hver 5000 miles, ifølge streetdirectory.com travel guide.

Cost of Ownership

Etter fem år på markedet, noen hybrider er et bedre kjøp enn sine konvensjonelle kolleger, melder IntelliChoice, som analyserer denne bransjen. En undersøkelse 2008 fant at halvparten av de 24 hybridmodeller på veien hadde et bedre eierkostnader enn sine bensindrevne brødre. Denne studien sett på kostnader for drivstoff, vedlikehold, reparasjoner, forsikring og andre kostnadselementer.