Hvordan Wire en Rockford Fosgate Subwoofer

Hvordan Wire en Rockford Fosgate Subwoofer


Rockford Fosgate er et velkjent bilstereo merke som produserer et bredt sammensatt og høy kvalitet utvalg av lydprodukter. Subwoofer kabling er vanligvis den siste delen av installasjonsprosessen stereoanlegg, foretatt etter at hovedenheten, komponenthøyttalere og all annen kabling er fullført. Selv om det er sist gjort, er det likevel en viktig del av lydsystemet og må gjøres med forsiktighet og presisjon.

Bruksanvisning

1 Kontroller at du har nok høyttalerledningen nå fra forsterkeren til sub. Mål opp riktig mengde og kuttet med saks. Du ønsker ledningen for å kunne nå lett å under uten for mye ekstra lengde som vil floke, coil og muligens bli skadet.

2 Klar høyttalerledningen på hver ende av stripping av 1/4 tomme av plast som omgir og beskytter ledningen. Hekte ledningen stripper rundt tråden og trekker bort fra ledningen. Dette bør forlate bare bare wire utsatt, som du deretter kan legge til de nødvendige terminalene på forsterkeren og på subwooferen.

3 Wire subwooferen i ønsket ledningsnett konfigurasjon. Avhengig av kanaler av forsterkeren, forsterkeren impedans, antall ubåter du har, ubåter 'impedans og antall talespoler på hver sub, er det dusinvis av mulige konfigurasjoner. Refererer til et koblingsskjema som viser mulighetene som gis egne oppsett (se Ressurser).

4 Kjør kabelen til de riktige kontaktene når du vet konfigurasjonen du vil bruke. Fest høyttalerkabel på forsterkeren terminaler og pass på at det ikke er noen synlige høyttalerkabel når ledningen er festet til forsterkeren. Utildekket ledning potensielt kan føre til at systemet kort ut, noe som resulterer i alvorlige skader. Sikre det samme for høyttalerterminaler. Pass på at ledningen er sikker og tett.

5 Slå på stereoanlegget og lytt til subwoofer. Kontroller at høyttaleren fungerer og produsere bass. Hvis det ikke er det, sjekk alle tilkoblinger for å sørge for at ingenting er malplassert.