Slik fjerner reservehjulet på en 2000 Mazda MPV

Mazda MPV ble innført for 1989 årsmodell. Den første MPV var en liten bak-wheel-drive minivan. Mpv hoppet over 1999 modell år og returnerte for 2000 fullstendig redesignet på en front-wheel-drive chassis. Det MPV fortsatte til 2006, da den minivan ble avviklet. På 2000 til 2006 MPV-modeller, er den midlertidige reservehjulet montert under passasjersiden skyvedør.

Bruksanvisning

1 Slå av motoren og sett på parkeringsbremsen. Hvis du er i en nødssituasjon, spesielt hvis du er på siden av veien, slå på nødblink.

2 Åpne bakre kupé dør. Fjern dekselet fra oppbevaringsrommet på førersiden i lasterommet. I denne avdelingen vil du finne din jack og en svart pose som inneholder verktøysett. Fjern verktøysett, som inneholder lug skiftenøkkel og håndtak.

3 Inspiser andre rad gulvbordet. Foran andre rad passasjersetet, vil du finne en liten skrukork. Tvinn denne skrukork av for å få tilgang til reserve-dekk mutter. Skyv passasjersetet foran seg for å gi bedre tilgang til mutteren.

4 Sett rett verktøy til reserve-dekk mutter. Line opp den lille "T" på spissen med hakkene i reserve-dekk mutter. Fest midten av hjulmutternøkkel til toppen av den rette verktøyet.

5 Slå reserve-dekk mutter mot klokken ved hjelp av lug skiftenøkkel. Som du slår skiftenøkkelen, vil reservehjul senke fra under den midtre kanten av MPV. Når reservehjul er helt senket, stoppe å snu skiftenøkkelen.

6 Skyv over den lille spaken som fester kabelen til reservehjul. Dette frigjør reservehjulet fra kabelen. Ta tak i det og dra det mot deg.

Hint

  • Noen Flerbruks har sidekarmen utvidelser langs nedre kant av sidene. I så fall må du fjerne sidekarmen forlengelse dekselet først. Under den bakre skyvedør, vil du se en pause i utvidelsen. Under dette finner du to vingemuttere. Tvinn dem mot klokken for å fjerne utvidelsen-dekselet.