Hvordan Tenn et Hjem Portrett

Hvordan Tenn et Hjem Portrett


Enten gjemt i en fotografering portefølje eller hengende på en vegg, portretter er ofte en del av mange individers personlige og slektshistorier. Imidlertid kan portretter gjort av en fotograf i et profesjonelt studio være ganske dyrt. Hvis du har en middels til høy kvalitet film eller digitalt kamera og to lyskilder, kan du tenne et hjem portrett og heve den til et fotografi med høy kvalitet som ikke vil inneholde feil og skyggene av mange enkelt opplyst, punkt- og-skyt portretter.

Bruksanvisning

1 Sett opp kameraet, fortrinnsvis på et stativ, 8 til 10 fot unna, og rett foran motivet.

2 Plasser en belysning kilde, for eksempel en lampe eller spotlight, i en 45-graders vinkel til emnet. Dette betyr at når motivet er sittende eller stående for portrettet, vil den viktigste lyskilden være diagonal til ham på hans venstre. Hvis du bruker en lampe, bør lyspæren rettes mot motivet, ikke taket. Du kan også være i stand til å leie fotografering studio belysning fra din lokale fotografering butikk eller studio.

3 Plasser en sekundær lyskilde, igjen for eksempel en lampe eller spotlight, rett ved siden av kameraet. Begge lysene skal være rettet bare mot motivene eller like over dem, men aldri under fag.

4 Ta flere testbilder hvis du har et digitalt kamera, slik at du kan se resultatene av belysningen. Hvis du har et filmkamera, må du kanskje foreta justeringer på en egen dag etter at du behandler filmen.

5 Juster belysning for å utjevne eventuelle skygger. Du kan justere lyset ved å flytte den opp eller ned. Du kan også være i stand til å leie reflektorer eller myke bokser fra ditt lokale fotografering studio, som du kan bruke til å justere lyset. Ta hensyn til hvor skyggene er og deretter justere både lys tilsvarende. Shadows bør ikke være på motivets ansikt, kropp eller noe i nærheten av kroppen eller hodet. Ideelt sett lysene vil kansellere hverandre ut slik at ingen skygge vil bli produsert, men emnet vil være skikkelig tent