1997 Jeep Wrangler elektriske problemer

Introdusert av Chrysler i 1987, er Jeep Wrangler en kompakt sport utility vehicle (SUV) med off-road egenskapene. I 1997 ble Wrangler interiør og eksteriør fullstendig redesignet. En Quadra-spiral suspensjon ble tilsatt for å bedre off-road evne og dual-kollisjonsputer ble standard for å ivareta sikkerheten.

Drivstoffmåler

Jeep teknisk service bulletiner (TSBs) rapporterer at en vanlig elektrisk problem med 1997 Wrangler er nøyaktigheten av drivstoffmåleren. En mulig årsak til bensinmåler unøyaktighet er en elektrisk mangel på grunn av trådbrudd eller korrosjon. Drivstoffmåler unøyaktighet kan føre til ikke å kunne beregne gass kjørelengde, samt å ikke vite hvor mye drivstoff det er i tanken din.

kollisjonsputer

Jeep TSBs indikere 1997 Wrangler kollisjonspute elektronisk kontroll kan få funksjonsfeil som resulterer i forsinket distribusjon, uventet utplassering eller unnlatelse av å distribuere. Uventet kollisjonsputen blåses kan oppstå mens du kjører eller når tenningen er slått av.

tre Tilbakekalling

Kollisjonspute TSBs bedt Chrysler til å utstede tre minnes på 1997 Wrangler. Bilens elektronisk kontrollmodul problemet ble adressert i de to første minnes, mens den tredje tilbakekalling gjaldt kollisjonsputen klokken våren. Kollektivt, minnes rapportert at ca 127 300 enheter ble berørt.